İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet`ten süresiz olarak ayrılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eFe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Foruma geliş sebebim trgy destek olmak amaçlıydı.
Forumdan hiç bir zaman rank, rütbe veya farklı beklentilerim olmadı.
Teklifi geçtiğinde dahi destek amaçlı bulunduğumu belirtip üyelikle destek daha yararlı olacağını söyledim.

Ayrılış sebebim forumda hoş bulmadığım davranışlar, üyelere verilen değer vs gibi şeylerdir.
Artık son noktaya getiren nokta ise Prestige üyelerin gerçekten prestij sahibi olduğunu görmek olmuştur. Durum her ne olursa olsun Prestige üyenin PRESTİJİ sarsılama kanunu.
Bu konu editlenir yada silinir veya gereksiz diye kilitlenip çöpe mi taşınır pek yormuyorum kafamı bununla ilgili.

Ama en azından giderken şunu üzülerek ama vicdanım rahat olarak söylüyorum ki.

İyinet`ten ayrılıyorum diye benim için bitmiş değildir. İyinet iyi niyetini tamamen kaybetmiştir.
Ve İyinet gerçekten bitmiştir.
Saygı duyulacak Moderatorler ve Adminlerin olduğu bir Webmaster forumunu Egolarıyla yoneten Moderatorlerin ağırlığından ötürü, bu kişiler tarafından Beyaz`a yetkilerini konusturarak siyah dedirten anlayışsız yönetim ekibinde bulunan zaaflardan dolayı İyinet ile ilgili bağlantımı Tamamen koparıyorum.

İyi forumlar diliyorum ve sebep her ne olursa olsun süresiz banlanmak pahasına da olsa hakkınızı aramak için hiç şüphe etmeyin ve çekinmeyin.
Gün olur iyinette iyiniyetli moderatorler ağır basar.

İyi geceler.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
seni özleyeceğiz, oysaki ne kadar da ilgiliydin forumla

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
kardeşi sen gidersen ben gidersem iyi dediğimiz diğerleri giderse ozaman senin dediğin kişilere kalacak kökten forumlar.

karar senin saygı duyuyorum buna ama genel yapıda webmaster forumlarına bakınca söylediklerinde de haksız değilsin. bizimde elimizden gelen bir durum olmuyor malesef.

hayırlısı bakalım...

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
İyinetin sahibi olarak söylüyorum; bir zamanlar ben de bir kaç kere bir şeylere kızıp iyinet'i bırakıyorum dedim ve bırakmaya çalıştım.
Lakin bırakamadım.
Konu gereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.