İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet tescil?

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Aşağıdaki bildiride iyinet adının tescilli olduğu beyan edilmiş. Sorguladıgımda tescilin uzun süre önce bir başkası tarafından alındıgını gördüm. Gerçi bir başkası dediğim belki yine siteyle ilgili ama tanımadığım biridir bilemiyorum.

Nedir bu olayın iç yüzü? Çünkü tescil yoksa aşağıdaki ibarenin kullanılması suç. Bunu bilmeye zeka bile gerekli değil zaten. Ancak sorguladıgımdada tatmin olmayınca merak ettim doğrusu :)

IYINET tescilli bir markadir. Bu makalenin izinsiz kopyalanmasi/dagitilmasi bir suctur.

X

Xman

Misafir
Trgy geçen sene forumu aldığında tescil ettirmişti iyinet'le ilgili tüm domainleri, Calvin'e satarkende devretti tescili, kimin tescil ettirdiği değil tescil belgesinin kimde olduğu önemli olan.

M

mccyclonee

Misafir
Trgy geçen sene forumu aldığında tescil ettirmişti iyinet'le ilgili tüm domainleri, Calvin'e satarkende devretti tescili, kimin tescil ettirdiği değil tescil belgesinin kimde olduğu önemli olan.

turgay istese iptal ettirebilir tescili :ıslık:

M

mccyclonee

Misafir
Calvin'in açtığı sabit konusu 4-5 ay durmuştu dolandırıcı diye :D

X

Xman

Misafir
Calvin'in açtığı sabit konusu 4-5 ay durmuştu dolandırıcı diye :D

Dolandıracak olan adam şimdiye 50 kere yapardı o işi, ayrıca tescili iptal ettirince ne geçecek eline, bir faydasımı olacak kendisine, Trgy öyle bir insan değildir, Calvin'le aralarındaki özel durumu bilemem..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56

Başka şeyler konuşuyoruz galiba domain beni ilgilendirmiyor. Ben marka tescilinden bahsediyorum. TPE'den sorgulandıgında 2005 yılında kim aldıysa hala onda kayıtlı görünüyor. Benim sordugum bu.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Ben de şimdi sorguladım.
2005 yılında başka birisi tarafından marka tescili yapılmış.
İyinet şekil olarak geçiyor.Yani logo tescili yapmılmış.
Bunun bizimle alakası yoktur.Zaten logosu da farklı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.