- Reaction score
- 306
Seninkini en son göndereceğiz. :tili
No problem Ben yabancı sayılmam beklerim tabii
Seninkini en son göndereceğiz. :tili
No problem Ben yabancı sayılmam beklerim tabii
Senin parayı harcamış yönetime konu açtı. Bunlar wolf team mi ne oynuyorlarmış. Orada joypara falan alıyorlarmış. Ondan en son sen diyor. Başka herkesin parası hazırmış.
[MENTION=34437]Yeniçeri[/MENTION] senin parayı nasıl olsa yabancı değil diye biz yedik, garibanları sevindirdin sağ ol Paranın bir kısmıyla [MENTION=10520]CaLViN[/MENTION] bana çukuleta aldı, [MENTION=18675]depresan[/MENTION] a da püskevit aldı
interneti çöplüğe döndürdüler bir de maharet gibi üstüne ödül veriyorsunuz. her aramamızda saçma sapan konular.. çok şükür bitti, inşallah tekrarlanmaz..
Nazik mesajınız için teşekkür ederim. Fakat gerçek başarı organik hiti son ana kadar kasmamız oldu. Site baştan sanda girdi organikle tutundu. Organik kesilince bitti. Seo yarışlarında organik hitin gücünü görmemizi sağlayan bir yarış oldu. Aslında şans+organik karışımı bir sonuç oldu. Bende tam anlamadım.Misafir'in desteklediği kişinin birinci olmamasına imkan yoktu zaten
Ne yalan söyleyeyim ilk başlarda aldığınız spam forum linklerini beğenmemiştim. Neyse ki filtre yemeden atlattınız. İlk günler sonrası çalışmalarınız güzeldi.
Ödüller ne zaman dağıtılıcak acaba.