İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet tracker

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşlar iyinet.com daki tracker hizmetiyle ilgilenen yok sanırım yeni eklenenler kısmında en son 7. ayda ekleme olmuş 2 gün önce bi site ekledim ben hala eklenmedi?

konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinicem.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Bir ara :) editördüm ama fazla ilgilenemiyorum diye iptal edilmişti editörlük sanırım kimse fazla ilgilenemediği için editör kalmadı.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
2-3 hafta arası toplu onaylama yapıyorum. Evet şu anda editör olarak arkadaşlar yok sistemde.

Genel olarak ilgilenmedikleri için kendim ilgileniyorum. Editörlük için başvurmak isteyenler özel mesaj ile bana başvuruda bulunabilirler.

Başvuru üye seviyesi minimum : Senior member.

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
2-3 hafta arası toplu onaylama yapıyorum. Evet şu anda editör olarak arkadaşlar yok sistemde.

Genel olarak ilgilenmedikleri için kendim ilgileniyorum. Editörlük için başvurmak isteyenler özel mesaj ile bana başvuruda bulunabilirler.

Başvuru üye seviyesi minimum : Senior member.

uygun görürsen editörlük yapabilirim .

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
valla bende yaparımda 24 saat online olamam akşamdan akşama onaylayabilirim anca.

YoLcU_34

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
geceleri 3 - 4 saat öglende 2 saat onlineyim işden dolayı uygun görürseniz bir kaç saat ilgilenebilirim haftada bir gün izindede 8-10 saat ilgilenirim sonuçta bu işlere forum.iyineti tanıdıktan sonra başladık selametle uygun görürseniz pm bekliyorum

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bugün 250 küsür kadar site değerlendirdim, gönül rahatlığıyla site ekleyebilirsiniz artık. Uygun görüldüğü takdirde onaylanacağından şüpheniz olmasın.

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
şükürler olsun diyeceğim ama siteden kodumu kaldırmıştım bu konu açılmadan önceki gün ne yapalım artık tekrar başvururum :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.