İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet yönetiminin devri ve yeniden yapılanması

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bu mesajı iyinet yönetimindeki değişikliği foruma duyurmak amacı ile yazıyorum.

Forum kurulduğundan bu yana adminlik görevini tek başıma yürütmüş bulunuyorum.

Moderatör arkadaşlar ile aldığımız ortak karar doğrultusunda forum admin yönetimi sepulchral ve Gifted.ib ye devrettim.

Forum yönetiminde bundan böyle daha pasif bir rol almış bulunuyorum, moderatör arkadaşlar gibi yönetimde fikirlerimi beyan etmeye devam edeceğim ancak karar mercisi bundan böyle sepulchral + Gifted.ib + moderatörler dir.

Lütfen bundan böyle yönetim ile ilgili mesajlarınızı doğrudan bana iletmek yerine yönetim ekibindeki arkadaşlarımıza iletiniz.

Bu kararı almamızdaki amaç forumun daha iyi yerlere ulaşmasını ve kullanıcıların forumdan azami faydayı almalarını sağlamaktır.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Direk devretmektense 3 kişilik admin grubu olsa daha iyi olabilirdi. Hayırlısı olsun.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
güzel gelişmelerin olacağına inanıyorum.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
en azından yola çıkılmış olması bile bir aşamadır...
fakat senden gider ayak bir ricam var.
Admin yetkisi olan arkadaşlar biz modları bir şekilde bir araya toplasınlar. Msn olur, kahve olur meyhane olur ama bir yerde toplanmamız ve fikir alışverişi yapmamız gerekli olduguna şiddetle inanıyorum. Eğer yönetim kadrosu varsa bunların toplandıgı bir alanda olmalı. Belkide vardır ben bilmiyorum ama bunun alenen açıklanması ve ufak tefek kurallar içinde benimsenmesi gerekli. Aksi halde tek değişiklik bir admin yerine 2 admin olması olacak.

Daha öncedende belirtmiştim belki okunmadı bile...

Örneğin ben mod olduğumu, konu şikayet edildiğinde bana gelen oto. maille öğrenmiştim. Alala bu mail ne iş yaa diye okurken anlamıştım :D...Hatta sanada pm attım ;)
Ama bu çok yanlış aslında. Böyle olmamalı...

Uzattım farkındayım ama gider ayak bunuda organize edersen sevinirim ;)

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayırlı olsun , bu arkadaşların görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
@venom bahsettiğin şekilde bir alan var forum içerisinde. fakat sanırım bölüm moderatörleri göremiyor.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
hayırlı olsun

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
@venom yakında yönetim de bazı değişiklikler yapılacak.Bu değişimden sonra sizin de toplanacağınız gizli bir bölümünüz olacak.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Yeni admin olan arkadaşlarımıza güveniyoruz ( en azından ben gerçektende güveniyorum ) . Bugüne kadar kırıcı olmadıklarını, yersiz kavgalara karışmadıklarını düşünüyorum.Yönetim olarak birşeylerin çabasını verdiğinizi görmek bile gerçekten de çok sevindirici.Umarım ki, başlayan kıpırdamalarla foruma hareket gelir.Bunun olması için, sizlerden sonra eski üyelere çok büyük görevler düşüyor.Ben eski olmasadamda eminimki herkes elinden geleni sonuna kadar yapacaktır. Ancak, değişiklikleri bizede bildirmenizi gerçekten de çok isteriz.

Bir örnek olarak; peep konu açıp mod alımı yapıyoruz dediğinde ben şikayet ettim.Çünkü onun mod olduğunu bile bilmiyordum. Umarım forum için herşeyin hayırlısı olur ve her üyenin istediği o güzel yerlere tekrar döner forum..

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Bir örnek olarak; peep konu açıp mod alımı yapıyoruz dediğinde ben şikayet ettim.Çünkü onun mod olduğunu bile bilmiyordum. Umarım forum için herşeyin hayırlısı olur ve her üyenin istediği o güzel yerlere tekrar döner forum..
ben ne yaptım :s

WHooBAY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnşallah daha güzel günler göreceğiz. Hayırlısı olsun.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyinet kararlara karışmıyorsa -rep geri gelmeli diyorum. Kullanıcı geribildirimleri yoksayılmamaya başlanabilir belki.

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
-rep iyi değildir
kişiler gıcık olduğu kişilere sürekli -rep verir konularında :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.