İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinetpro hakkında

H

hzgroup@zeynelkoc

Misafir
selam

ben iyinet pro almak istiyorum bunun hakkında bilgi vereblirmisiniz

ayrıca siteyi satıp yeni domainlerle devam etme durumum var böyle bir durumda pro hesap başka bi domain için uygulanabiliyormu??

ayrıca parayı geçtikten sonra ne yapmamız lazım?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Oncelikle reklam[AT]iyinet[nokta]com a email ile PRO basvuru yapacaginiz siteyi iletiniz. Odeme bilgileri tarafiniza iletilecektir.
PRO sayacini herhangi bir neden ile baska bir siteye aktaramazsiniz.
Odemeyi yapmanizin ardindan biz sayacinizi PRO ya upgrade ediyoruz, sizin bundan baska birsey yapmaniz gerekmiyor.

H

hzgroup@zeynelkoc

Misafir
mailde ne yazmam gerekiyor sadece sitenin adresi mi??

bizi aydınlatsanız belki başka almak istiyenlerde vardır

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hzgroup@zeynelkoc' Alıntı:

http://www.iyinet.com/i/iyinettracker aldım bilgileri, türk parası ile ödeme yapmak istiyorsan email yazman gerekli email'de eksik bilgiler yazarsan örneğin web siteni yazmazsan sana iyinet tarafından elbette emailine cevap gelcektir, genel olarak bir cevap alacağına 100% eminim çünkü nede olsa potansiyel bir müşterisin.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
zeAy' Alıntı:
yardımcı olacaksan iyinetPro olacam iyinetadmin

cevap bekliyorum

Mail atman icin yardim etmem mi gerekiyor? Ne icin yardim istedigini anlamiyorum.

Bi de bu "Cevap bekliyorum" cok moda bu aralar. "I demand!"

Z

zeAy

Misafir
hzgroup@zeynelkoc' Alıntı:

böyle bi soru sordum ama cevap gelmedi

Z

zeAy

Misafir
sayın admin iyinetpro için attığım maile şu siteyle başvuruyorum gibi bir mesaj yazmamama rağmen bilgi edinmek için attığım maile
"Ne yazikki sitenizi prensiplerimiz dogrultusunda reklam ve PRO sayac icin kabul edemiyoruz."
böyle bi cevap gelmesi şaşırttı beni
bana karşı kişisel bir tavrınız varsa bunu açıkca dile getirseniz daha iyiydi daha hangi adresle başvuracağımı bilmeden bu tür bi cevap almak üzdü beni..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
zeAy' Alıntı:
sayın admin iyinetpro için attığım maile şu siteyle başvuruyorum gibi bir mesaj yazmamama rağmen bilgi edinmek için attığım maile
"Ne yazikki sitenizi prensiplerimiz dogrultusunda reklam ve PRO sayac icin kabul edemiyoruz."
böyle bi cevap gelmesi şaşırttı beni
bana karşı kişisel bir tavrınız varsa bunu açıkca dile getirseniz daha iyiydi daha hangi adresle başvuracağımı bilmeden bu tür bi cevap almak üzdü beni..

Benden izin alamadan benim yazdigim emaili genel(public) ortamda yayinladigin icni seni banliyorum.
Konuyla ilgili olarak email ile benden bilgi alabilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.