Biraz zorunlu da olsa tatile girdim gibi. Oy kullanmak için başlayan başka şehire seyahatim 10 güne çıktı. Dönüşte bazı ailevi nedenlerle yazlık bir bölgeye göç eder gibi oldum. Bu göç uzun bir süre alacak gibi. O nedenle yaklaşık 15 gündür ne foruma girebildim ne de internet ve bilgisayarla ilgilendim. 2 defa maillere bakmak ve cevaplamak için internete ulaşabildim. Bu yazı da 2. girişim sırasında yazılıyor.
Ne kaybettim ne kazandım? Zaten web işlerini biraz salladığım için çok fazla bir şey kazanamıyordum, yine de 3-4 iş gelmiş ama yazışma yapamayacağım için hiç cevaplamıyorum bile. Ama bunun dışında fazla PC başı oturmaktan bel ağrısı yaşamaya başlamıştım, kronikleşecek gibiydi, uzun süre uyursam ertesi gün uzun süre ayakta durmam çok zorlaşmaya başlamıştı. 3 gündür günde 2 defa yüzüyorum, yanımda bir laptop var, sadece film seyretmek için ama onu bile hiç açmadım. Tv yok. Sadece kitap okuyorum. Bilgisayar başındayken dayandığım sigara, çay, kahve kürünü azalttım.( 3 gündür hiç kahve, çay içmedim, sigarayı da çok azalttım ) Çevremdeki alakasız insanlarla diyolog kurmaya başladım. Yüzyüze
Bilgisayar kullanmamak da iyimiymiş neymiş
Ben en iyisi tatile devam edeyim...