İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet'te Mod Alımları Olacak Mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
İyinet kadrosundaki moderatörlerin sayısı bir hayli azalmış,ufukta yeni yetkili alımları gözüküyor mu?Meraktan sordum...

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
İyinet'e direk moderatör alımı yapmayacağız. Paylaşım grubu üyelerimiz ve kategori sorumlularımız olacak yönetici adayı olarak. İçlerinde başarı gösterip, yönetici olmaya hazır olduğuna inandığımız üyeleri ilerleyen dönemlerde moderatör statüsüne alacağız. Moderatörlük için başvuru yapmanıza gerek yoktur. Başarılı üyeleri biz seçeceğiz.

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
o değilde :) kapatılmasını düşündüğümüz konuları size belirteceğimiz bir yer varmı ? mesela w..are.z site tanıtımı konuları gibi

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
İçlerinde başarı gösterip, yönetici olmaya hazır olduğuna inandığımız üyeleri ilerleyen dönemlerde moderatör statüsüne alacağız.
İyinet benim üstümde başarı gösteriyor(açtığım konulara bakın):D
Moderatör olacak arkadaşalara başarılar...
22 yaş sınırı geçerli değildir umarım çünkü PG üyelerinin yaşları tutmayabilir :)

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Bence. 22 yaş sınırı kalksın ve ben admin oluyum :p

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Forumumuzda illegal paylaşımlar yasaktır. Kurallara uymayan her türlü mesajı aynı şekilde rapor edebilirsiniz.

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Ne demek istedin anlamadım abi ? Ben admin olabilirsin birgün demiş Eif abla onnun için söylemiştim.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Ne moderatörler gördüm, üstünde tablet bilgisayarı yok; ne tablet bilgisayarlar gördüm, içinde insan yok!

Bence önemli olan insani ve de cismani ve manevi ve uhrevi vasıflarımızın şahıs ve karakterimizde kendini belli edecek kadar kendini belli etmesi ve güzel olmasıdır.

Bence en iyi moderatör insanın kendisidir, vicdanımız gibi düşünülmeli. Ama bu da demek değildir ki moderatöre gerek bulunmamaktadır, hayır bulunuyor çünkü insan sosyal bir canlıdır ve sosyal sorunlar anlaşmazlıklara gebedir çünkü.

Mesajımın gayet açık ve net bir biçimde iletiştiğini düşünüyorum, umarım bundan sonra kimse konuyu uzatmaz!

Saygılarımla,
Asi Prence...

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Konu açıklığa kavuştuğuna göre kilitlenebilir. Şu an için mod alımı yapılmayacaktır. Gerekli görüldüğü takdirde, bizlerin teklifi ile aramıza yeni arkadaşlar katılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.