İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet'te Yarışma Rüzgarları

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Webmaster forumu olan İyinet,küçük webmasterlara özel yarışmalar hazırlıyor. Kimileri çok hırslı,kimileri sabırsız,kimileri çok heyecanlı ama hepsi geleceğin webmasterları olabilir diyerek dedikodumuza başlıyoruz

Aslında bu yarışmalar 10-18 yaş arasında olanlar,forumda bizlere ilgi gösterilmiyor diyerek konu açılması üzerine yapılmaya başlandı. İlk önce Küçük Webmasterlar Yarışması adlı yarışma hazırlandı ve 13 Eylül’de son katılım yapılarak,16 Eylül gibi sonuçlar açıklandı. Yoğun ilgi üzerine de Küçük Webmasterlar Logo Yarışması hazırlandı,şu an da 4 tane yarışmacı katıldı,beklenen ilgi görülmese bile yarışmacıların hırsı sayesinde bir nebzede olsa heyecan oldu,bakalım sonucu ne olacak?

logo-yarismasi.png

Logo yarışması bittikten sonra “hayda,yarışmalar bitti,herkes evine” demeyecekler ve ardından Makale Yarışması başlatacaklar. Ben,makale yarışmasına olan ilginin,hepsinden daha çok olacağını düşünüyorum (bkz. bir üyenin mesajı).

Çok ilgi gören Küçük Webmasterlar Yarışması’nı her ay yapılacağı söyleniyor,eğer yarışmalar hep böyle devam ederse ilginin artacağını düşünüyorum özellikle küçük webmasterların. Ben de küçük bir webmaster olarak,bütün yarışmacılara başarılar diliyorum!

Magozin,Forumlara Da Karıştı! Aman Aman…

-Bir magozin.com haberi...-

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Şu makale yarışmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Bu konuda iddialıyım . Nurçin, logo herkes yapamaz ama herkes düşünüp yazabilir.
<konudışı>Bu arada Magozin'in sahibi kim?<konudışı>

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Ben de diyorum bu kız neden kendi sitesine günlerdir yazı yazmıyor :D? Çok yoğunum diyen sen,yeni bir siteyi daha kaldırabilecek misin :)
Düşünce güzel gerçekten diyorum(nokta).

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Öyle acayip yoğun değilim ama sonuçta öğrenciyiz bir yerde çok yoğun olabiliyoruz. Zaten bu siteyi tek başıma yüklenebileceğimi zannetmiyorum. bir kaç hafta sonra ekip kuracağım.

Kendi sitemle de ilgilenmeye çalışacağım aslında yazacak çok şey var ama o nefret ettiğim üşengeçlik huyu yavaş yavaş bana da bulaşıyor sanırsam :)

Çok teşekkür ediyorum.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Ben de artık bir şey yazamamaya başladım.Üşenmediğim zaman 5-10 tane yazıp zamanlayıcıyla tarihleri ayarlayıp yayınlattırmayı düşünüyorum.Bir gün yaz,bir hafta yazma :D

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Ben de artık bir şey yazamamaya başladım.Üşenmediğim zaman 5-10 tane yazıp zamanlayıcıyla tarihleri ayarlayıp yayınlattırmayı düşünüyorum.Bir gün yaz,bir hafta yazma :D

Aslında yanında bir not defterin olacak,diyelim arkadaşının bir dediği hoşuna gidecek hemen onu not alacaksın ve pc'ye geçince yazacaksın. Hem üşengeçliğini yıkmış olursun hemde bu işi oyuna çevirmiş olursun :)

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Aslında yanında bir not defterin olacak,diyelim arkadaşının bir dediği hoşuna gidecek hemen onu not alacaksın ve pc'ye geçince yazacaksın. Hem üşengeçliğini yıkmış olursun hemde bu işi oyuna çevirmiş olursun
Beğen/beğenme

Düşünmedim sanma düşündüm ama bizim arkadaşlardan pek bir şey çıkmıyor,anlattıkları online oyun ve animeler siteme uymuyor :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Güzel bir magozin yazısı olmuş. Eline sağlık. Fotoğrafta da güzel çıkmışım :)

caliente

Domain Avcısı
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Paparazzilere yakalandık, iyiki biz arkadaşız lafı söylenmemiş, yarışmalar hakkında bilgi verilmiş. :)

Magozin çok hoş görünüme sahip, isimde aynı güzellikte düşünülmüş. Uğraşan arkadaşı tebrik ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.