İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinette Your submission could not be processed because the token has expired. hatası

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar 3-5 gündür iyinette Your submission could not be processed because the token has expired. Please push the back button and reload the previous window hatası alıyorum Aşırıderecede sinir bozucu bir hata mesajı ve pat diye ekrana çıkıp aynı yerde çakılı kalması ileri-geri gitmemeye izin vermemesi çıkış yapılmak istendiğinde session ı iptal etmemesi insanı sinirden delirtiyor. (bir çok pc den denedim)

Lütfen iyinet yönetimi düzeltsin bu hatayı eminim aynı sorunu yaşayan başka üyelerde vardır

ayrıca bakınız:

http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=285300

Sorun iyinete kurduğunuz bir eklenti vs.. dense lütfen halledin aşırı derecede çıldırtan bir mesaj bu insanı

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
explorerda karşılaşırken bu hatayla mozillada karşılaşmıyorum.

desoLate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yanlış hatırlamıyorsam, güvenlik duvarı ile alakalı bir problemdi bu ve bunun için bir .xml dosya yayınlandı.

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
nedense yönetim haftalardır bu sorun ile ilgilenmemekte diretiyor bu yüzden forumu ziyaret etmeyi bıraktım.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hmm biz hepimiz ff kullandıgımız için farkedilmemiş olabilir iyinete iletiyorum hemen

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
o hata eklentı ıle ılgılı değil,
son versıon vbulletın yuklendığı zaman tema değişkenlerı duzenlenmemış, yenı değişkenlerde security token kodları var sanırım onlardan bırı değiştirilmediği veya temada ekleme yapılmadığı için öyle temalar düzenlenirse ortadan kalkar tabı hatayı nerede alıyorsunuz bu da onemlı

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
2 olasilik aklima geliyor,

1. si bu hafta sonu Pazar gunu saatler geri alindi. apache ve mysql restart edeyim...
2. si bir addon problemi olabilir.

Hatayi aldiginizda ekran ciktisi iletebilirmisiniz?

X

Xman

Misafir
2 olasilik aklima geliyor,

1. si bu hafta sonu Pazar gunu saatler geri alindi. apache ve mysql restart edeyim...
2. si bir addon problemi olabilir.

Hatayi aldiginizda ekran ciktisi iletebilirmisiniz?

1.cisi olamaz çünkü o hata bende 10 gündür var ve ben sürekli firefoxdan girmeye başladım, işyeri bağlantımdandır sanıyordum ama başka yaşıyanlarda olmuş demekki siteyle ilgili ;)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Su anda ben IE kullaniyorum. Ve sorun yasamiyorum, sorunu yasadiginiz an ne zaman, yada linki verirmisiniz...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Google da inceliyorum, bu sorunu yasayan baska siteler/kisiler varmis.
IE nin cookielerinde bir sorun oldugunu yazmislar, cookieleri silip, tatayiciyi kapatim acinca sorunlari duzelmis sanirim...
Arastirmaya devam ediyorum...

X

Xman

Misafir
Bu arada ilginçtir 22.10.2008 saat 23:07 den sonraki hiçbir mesajı göremiyorum :D son mesaj bu olarak çıkıyor.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Turkiye'de saatler ne zaman geri alindi, acaba o anda online olanlarin cookielerinde bu sorun olmus olabilir mi? Cunku 10 gundur diuyorsunuz bu da saatlerin geri alinma tarihine takabul ediyor...
Arastirmalarim, internet cache ve cookileri saglam bir sekilde temisleyip, tarayiciyi kapatim acildiginda sorunun cozuldugunu gosteriyor...

X

Xman

Misafir
26 ekimde alındı onunla ilgili olabilir, benim işyeri bilgisayarı kısıtlı cookie temizleme izni yok, firefoxa devam bu durumda.

Onurss

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sorun muhtemelen CSRF güvenlik eklentisinden kaynaklanıyor. Hata alanlar hata aldığı adresleride yazabilirlerse çözümü daha kolay olabilir.

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Turkiye'de saatler ne zaman geri alindi, acaba o anda online olanlarin cookielerinde bu sorun olmus olabilir mi? Cunku 10 gundur diuyorsunuz bu da saatlerin geri alinma tarihine takabul ediyor...
Arastirmalarim, internet cache ve cookileri saglam bir sekilde temisleyip, tarayiciyi kapatim acildiginda sorunun cozuldugunu gosteriyor...

Garip Gelebilir ama şunu dicem inanmayabilirsiniz :D

ie den son 2 gündür girip yazdiğim konuları veya mesajları tekrar girdiğimde göremiyorum
sanki bişi yazmamışım gibi ama mozilladan girdiğimde görüyorum
bu sorun tabiki sizden kaynaklı demiyorum muhakkak benden kaynaklıdır

buda bir nevi ie kurbanlık örneklerinden birisidir :d

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.