wasGer' Alıntı:bu ara iyinetteki adsense reklami neden kaldirildi? güzel pahali reklam cikiyordu
Fazla getirisi yoktu, birde adbrite deniyeyim dedim.
wasGer' Alıntı:bu ara iyinetteki adsense reklami neden kaldirildi? güzel pahali reklam cikiyordu
Ekran cozunurlugunuz nedir?SILAM' Alıntı:iyinetadmin o reklamlarin yeri cok duzensiz olmus..sayfanin disina kacmis,bir mesaji okumak icin surekli alt cubugu basa almak zorundayiz.cok cirkin ve ugrastirici olmus..munasip bir yere yerlestirir veya reklami bolerseniz iyi olur.adsense gibi onunda vardir secenekleri..
Bu baslıkta farklı kullanıcı isimleriyle mesajlarım var. Ama kendi kullanıcı adım banlandıgı icin farklı nicklerle yazıyorum. Zaten bahsettigin gibi iki yüzlü olsaydım adminin anlayışının kıt oldugunu baska kullanıcı isimleriylede yazabilirdim.dll' Alıntı:Gördüğüm kadarıyla burada adminin üzerine fazla gidilmiş. Kuralalır unutarak adsense ve adbrite kodunu aynı yere koymuş. Bazı konularda admine katılmasamda bu yaptığını fazla büyütmeye gerek yok diyorum. Birde bazı kişiler yeni nick alıp hakaret ediyorlar. Neden böyle birşey yapıyorlar anlamıyorum madem hakaret edeceksiniz gerçek nickinizle edin. Benimde forumum var ve böyle iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum. Böylelere dikkat etmek gerekir. Ve haymacın banlanmasınada üzüldüm. Hiç olmazsa o iki yüzlülük yapmıyor ne söyleyecekse kendi kimliğiyle söylüyor.
truart' Alıntı:iyinetadmin'e....
adsense ve adbride karşılaştırmasını yeterli tecrübeden sonra burada bizlerle paylaşırsa çok sevinirim.