Foruma ilk üye olduğum sıralar yeni site tanıtımı bölümünde örnek şablona uymadığım için
eski açmış olduğum konu yüzünden ban yedim. Halbuki ban yemeden önce açmış olduğum son konuda site tanıtımım örnek şablona uygun açılmıştı. Mod son tanıtım yazımı görüpte lan bu adam yeni site tanıtımını örnek şablona uygun açmış. Bundan sonra da kurallar çerçevesinde tanıtım açar diye düşünebilirdi. He düşünmedi mi son konuyu görerek uyarı geçebilirdi. Ama yapmadı. Ne yaptı 4 gün ban attı.
İyineti pek tanımıyorum genel webmaster forumlarında gördüğüm kadarıyla, ki burada da aynı durumlar oluyordur adamlar milleti büyük meblağlarla dolandırırlar, satış baltalarlar, her mesajları tartışmaya davetiye çıkarır vs. ama adamların yönetim tarafından veyahut farklı sebeplerden dokunulmazlıkları vardır. Onlara dokunulmaz Ahmetin yeni bir sitesi vardır sitesini tanıtmak ister yeni konusu şablona uygun açıldığı halde modun canı ban atmak ister üyenin yeni konusu şablona uygun olduğu halde eski konusunun şablona uymadığı gerekçesiyle ban atar. Bumudur yani !
Not: Üstte diğer webmaster forumlarında belirttiğim sebeblerin x olanı yoktur y si vardır.
İyinetten banlanmak için ne yapmak lazım.Biri kural bütünü halinde foruma koyarsa biz de ona göre hareket edebilelim.
Sahtekarlık yapanlar banlanmıyor/banı açılıyor.
Küfredenler banlanmıyor/banı açılıyor.
Milletin hassas olduğu konularda konu açabilenler banlanmıyor/banı açılıyor.
Bizde yapalım bizde banlanmıyalım bilelimde
2006 kayıtlı, gördüğüm kadarıyla sitede belirli bi saygınlığı olan arkadaş ta söylediklerimi onaylıyorsa yönetimin bazı noktalarda değişikliğe gitmesi gerekir.