- Reaction score
- 49
Arkadaşlar blog kısmımız tamamen ingilizce idi biliyorsunuz. Bu yüzden pek iç açıcı değil idi, özel mesaj ile "nereden blog göndereceğim?" gibi sorular alıyorduk. Aslında ben bunun sebebini ingilizce içeren tâbir ve kelimeler olarak görüyor idim. Az önce güzel bir şekil de Türkçe'ye çevirdim kanımca güzel oldu + düzgün oldu.
Bazı bir kaç yer(lerde) mini-ufak-tefek tâbir ve kelimeler, ingilizce kalmış olabilir hani gözümüzden kaçanlar diye nitelendireyim lâkin onlarda düzeltilecektir. Artık rahatlıkla bloglara girip, dilediğiniz gibi blog postalayabilir, blog kategorinizi oluşturabilir vb. gibi blog kontrol panelinizden dilediğiniz gibi ayar yapabilirsiniz.
Linkler için yapılan "Türkçe" değişiklikler:
-Blog link formatları
-Sosyal grup link formatları
-Üye linkleri formatları
Sonraki dil güncellemesi, aşağıda:
-Üye Kontrol Paneli (içeriği)
-Sosyal Gruplar (içeriği)
-Üye albümleri (içeriği)
(Vakit buldukça tabi.)
Sorunlarınızı ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz arkadaşlar destek mevcuttur.
Saygılarımızla,
Bazı bir kaç yer(lerde) mini-ufak-tefek tâbir ve kelimeler, ingilizce kalmış olabilir hani gözümüzden kaçanlar diye nitelendireyim lâkin onlarda düzeltilecektir. Artık rahatlıkla bloglara girip, dilediğiniz gibi blog postalayabilir, blog kategorinizi oluşturabilir vb. gibi blog kontrol panelinizden dilediğiniz gibi ayar yapabilirsiniz.
Linkler için yapılan "Türkçe" değişiklikler:
-Blog link formatları
-Sosyal grup link formatları
-Üye linkleri formatları
Sonraki dil güncellemesi, aşağıda:
-Üye Kontrol Paneli (içeriği)
-Sosyal Gruplar (içeriği)
-Üye albümleri (içeriği)
(Vakit buldukça tabi.)
Sorunlarınızı ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz arkadaşlar destek mevcuttur.
Saygılarımızla,