Ne alaka? Örnek gösterin bilelim o zaman bu kanıyı.
1) Kesin konuşurum, çünkü; edindiğim tecrübeler, bu tip konularda bana kuvvetli sezgiler vermiştir.
2) "Editleme" kelimesini tırnağa almadım diye neler oluyor senin o tarafta?
3) Amacım laf sokmak değildi, ama şimdiden sonra sokadabilirim, bilemiyorum. Kararsızım.
4) " (...) daha fazla araştırma yapmayı gereksiz buluyorum," demeliydim ama sendeki üstün dedeftik dikkatinden kaçacağını sanmakla yanılmışım.
5) İngilizceyi pek iyi bilmiyor, hatta az biliyorum. Bildiğim kadarını da senin dediğin eyalette öğrendim.
6) Konuyu uzatmakla zararlı çıkan taraf sen olacaksın. Şimdi, tüm bu laflarından sonra tükürdüğünü yalamak durumunda kalacaksın. Sonra nasıl kıvıracaksın merak ediyorum.
7) Birkaç gün içinde -vakit bulunca- buraya, kaynakların bağlantısını koyarım.
8) Oha! Sekiz madde olmuş, oraleeyyyyelelelei!
Yahu bu ingilizce bir yazının çevirisi filan değil. Arkadaş "yararlandığın ingilizce kaynakları" diyor sanki kendisi bu yazıyı ingilizce yazmış, paylaşmış gibi. Sen nereden biliyorsun ki? Gözün ile gördün mü? İlginç olan bir şey daha var kesin kesin konuşuyor. Araştırma yapmayı gereksiz bulduğunu söylüyorsun ama öncesinde "sonuçlar buldum" diyorsun. Amaç laf sokmaksa, ben alâsını yaparım bilmiş ol bunu. Ayrıca "editleme" değil, "düzenleme" olacak o kelime.
Tanımadığım bir insanla, bitmeyecek tartışmalara girecek 1 dakikam bile yok benim. Hele ki konuşma adabını bilmeyen birisi ile, hiç yok. Senin zaten konuya geliş ve yazış amacın bile sadece laf sokup aklın sıra konuyu dağıtmaktı ki düşüncelerinden bunu çıkartabiliriz.
Bu yazı ingilizce bir kaynaktan alıntı filan değildir ki, özellikle ingilizce-türkçe mecaz nedir biliyorsak eğer bunu bariz anlayabiliriz; Amerika Birleşik Eyaletleri yerine, "Amerika birleşik devletleri" diyen birisinin ingilizcesini de çözeriz sonu ile bakınız "editleme" denilen şey ile.
Ben mi tükürdüğümü yalayacağım? Haddini aşma istersen arkadaşım boş boş konuşma ve terbiyeni takın. Ne yapmışım ki ben onu yalayacağım? Git istediğin yerden bak araştır istediğini yap ne olur ki?
Son olarak, bak senin gibi yazılarımı madde madde 1-2-3 diye belirtip egomu tatmin edemedim, havamı atamadım, senin kadar karizmatik olamadım, tüh be.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.