TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
forum.iyinet.com/private.php adresine giriş dener misiniz.Selamlar,
Hayırlı olsun. Ancak bir tek bende mi "özel mesajlar" bölümü aktif olmuyor? Kutuma gidemiyorum.
![]()
Hocam oradan giriş sağlayabiliyorum, teşekkür ederim. Ama ben yine de bildireyim dedim, çünkü sağ üst pasif durumda.forum.iyinet.com/private.php adresine giriş dener misiniz.
https://prnt.sc/lvrl5d daha sonra buraya basıp klasörünüzü boşaltabilirsiniz
Adminlerimizin bilmesi gereken oradaki açılır sekme bir eklenti ile çakışıyor sıkıntı bundan olabilir. Geçmiş yıllarda karşıma çıkıyordu tema kaynaklıda olabilir eğer bir daha olmazsa footer da bulunan tema seçeneklerinden farklı bir tema ile dener misiniz ?Hocam oradan giriş sağlayabiliyorum, teşekkür ederim. Ama ben yine de bildireyim dedim, çünkü sağ üst pasif durumda.
Yeniden teşekkürler.
Önerilerim ;
- Site altyapısı vBulletin 3.8.7 ve vbseo kullanıyor büyük ihtimalle yerine çok daha modern ve mobil platformlarla uyumluluğu kendisinden sağlanan XenForo altyapısına taşınabilir.
- vBulletin 3 sürümlerinin xml çevirisinin verdiği hatalar , sonrasında yüklenen eklentilerin de türkçeleştirilmemesinden kaynaklı bir çok çeviri hatası mevcut düzenlenmesi iyi olur diye düşünüyorum.
- Foruma kimlik veya ilk başlangıçta güvenli ticareti sağlamak adına telefon numarası onayı getirilebilir ki yapılacak ticaretlerde bunun gerekli olduğuna diğer üyelerde hem fikirdir diye düşünmekteyim.
- vbulletin sürümünün eskiliğinden kaynaklanan modası geçmiş smile takımının yerine daha modern ifadeler getirilebilir.
- Ücretli üyeliklerde Paypal ile sadece alım mevcut görünüyor diğer üyelerde bunu belirtmiş iyinin iyi olabilmesi için öneri sanal pos sistemlerini bildirmek isterim.
-PayTR (Vergi mükellefiyseniz tercihiniz bundan yana olmalı )
-Paywant (Alternatif sanal pos sağlayıcı )
-PayU : Eğer daha yüksek hacimli beklentileriniz var ise kesinlikle buradan faydalanmanızı tavsiye ederim.
Üye onay süreci konusunda yukarıdaki önerilerimde de olduğu gibi bir mobil onay sistemi getirilerek bu iş daha otomatik bir çözüme kavuşabilir. Bununla birlikte bir çok kolaylık sağlayacaktır.
- Kategori içerisinde haddinden fazla ilkel dönemlerden kalma konular mevcut. Bunları silmek google değerlendirmesinde index kaybına sebebiyet verecektir bunun yerine önerim foruma ait bir çöp kategori oluşturularak kategoriler içerisinde ki uygun olmayan konular oraya alınmalı.Oluşturulan çöp kategori ise herkese görünümü açık olup.Mesaj yazımı ve konu açımı engellenmelidir.
- Foruma aktif konu açımları başladığı zaman web push özelliği getirilip kullanıcıların ilgilendiği alanlarla ilgili bildirimler gönderilmeli.
- itrade alanları özellikle dikkatle incelenip , türkçeleştirilmesi yapılmalı.
- Forum navbarın altında yer alan forum istatistikleri alanı güncellenip gereksiz kategorilerin konu gösterimine kapatılmalı ve istatistik alanında sadece yeni yeni açılan konular gözükmeli.
Şimdilik önerilerim gözlemlerim neticesinde bu kadardır. Yanlış bir ifadede bulunduysam affola sadece forum gelişimine katkıda bulunmak istedim önerilerimi sundum. Aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim.
iyi çalışmalar.
Bildirim alanındaki; alıntı, etiket, beğeni gibi alanlar Türkçeleştirilmeli.
Özel mesaj gelmeden, Son Ziyaretiniz: Özel Mesaj: 0 Okunmamış, Toplam 15. yazan alandaki Özel mesaj başlığına tıklanmıyor.
Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Farkettim en son 2017 de giriş yapmışım duyunca bi gelelim dedikumarım gönlünüzce olur
güzel konulara değinmişyardımcı olabileceğimiz birşeyler olursa
yazmanız yeterli bende elimden birşey gelirse yapabilirim. Kolay gelsin
Çok teşekkür ediyoruz. Yarından itibaren değişmeye başlıyor site inşallah.1-) Temanın acil olarak güncellenmesi bu en önemli husus benim gözümde
2-) Bildirim sistemi v.s bunların eklenmesi anlık olarak bildirimlerin düşmesi
xenforo için profesyonel bir bilir kişi lazım, Eğer arıyorsanız çevrem var. Xenforo ile haşır neşir, hatta tebeşirÇok teşekkür ediyoruz. Yarından itibaren değişmeye başlıyor site inşallah.
Ssl sertifikası yükledik
Yarın xenforo'ya geçmeyi düşünüyoruz
Değişiklik için anlaşma sağlandı. Elimizde olmayan nedenlerden bu değişim bir hafta kadar ertelenebilir ancak kesinlikle yeniliğe açığız.Hayırlı Olsun sadece Toolslar için kullanıyordum el değiştirmesi aktif kullanma isteği doğurdu şuan benle![]()
Teşekkür hatta tebeşir ederizxenforo için profesyonel bir bilir kişi lazım, Eğer arıyorsanız çevrem var. Xenforo ile haşır neşir, hatta tebeşirbiçiminde içinden girip darma duman eden arkadaşlarım var. Bir sorarım
Öncelik bizim için de temadan önce script. Vbulletin'den çıktığımızda birçok özellik de gelmiş olacak zaten..yeni üye oldum diğer forumlardan daha hızlı ilerliyorsunuz öncelik tema derim
Hayırlı ugurlu olsun aynı zamanda vicdanlı,modern bol içerikli olması dileğiyle.Merhaba arkadaşlar site dün itibari ile tarafımızdan satın alınmıştır. Siteyi eskisi gibi aktif hale getirmek için yardımınıza ihtiyacımız var.
Sitede yapılacak değişiklikler
- Tüm bölümlerde konu açmadan önce uyulması gereken tüm kurallar düzenlenecektir.
- Site tasarımı yavaş yavaş değiştirilecektir.
- Webmaster araçları bölümüne en kısa zamanda yeni araçlar eklenecektir. (Eklenmesini istediğiniz bölümleri buradan bildirebilirsiniz.)
- Hatalı açılan ve fazladan açılan tüm konular silinmeye başladı. Banlanmış ve sorunlu üyelerin tamamı gözden geçiriliyor.
Bu başlık altından yapılması istenilen değişiklikleri bizlere yazabilirsiniz. Tüm üyelerimizin önerilerine ihtiyacımız var.
İlk olarak yapılacaklar:
- SSL Güvenlik Sertifikası kullanmaya başlıyoruz
- Ana sayfamızda güncel teknololoji haberleri sayfasına geçeceğiz.
- Üyeler arası güvenli ödeme ile ticaret imkanını getiriyoruz.
- Kullanışlı ve responsive bir tema ile yolumuza devam edeceğiz..
- En önemlisi de sizlerin en iyi şekilde iyinet forumlarından faydalanmanızı sağlamaya çalışacağız.