Merhaba arkadaşlar
Hepinize öneri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum tek mesajda hepinizin tüm yazdıklarına cevap vereyim.
1- [MENTION=5734]DeviLLe[/MENTION] Adaletli davranmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Bunun için tüm bölümlere getirdiğimiz kurallarla ucu açık konulara izin vermemek için çalışıyoruz. Böylece oluşabilecek tüm mağduriyetlerin önüne geçmeye çalışaşmayı düşünüyoruz. Örnek kurallara
http://forum.iyinet.com/tanitim-yazisi/287097-tanitim-yazisi-bolum-kurallari.html
http://forum.iyinet.com/tanitim-yaz...bolumu-acilabilecek-maksimum-konu-sayisi.html
Yukarıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Tüm bölümlere bu şekilde kurallar eklemeye devam ediyorum.
2- @baykaan Webmaster araçları bölümü sitemizin en iyi bölümü olacak o konuda şüpheniz olmasın üzerinde şu an çalışıyoruz.
Ek olarak anahtar kelime yoğunluğu, google sıra analiz gibi benim seo çalışmasında çok sık kullandığım ve Türkiyede diğer sitelerde bulunmayan bir kaç farklı yeni araç eklemeyi düşünüyoruz. Bunlar şu an siteden kaynaklı problemlerden dolayı müdahale edemediğimiz bölümler en kısa zamanda hepsi yenilenerek daha güçlü hale getirilecek
[MENTION=318]Cimcime_Cool[/MENTION] Güvenlik konusunda şu an çalışmalarımız devam ediyor.
Çok yakında tc kimlik no doğrulama, zorunlu telefon onayı, satış yapan firmaların tamamına vergi levhası zorunluluğu gibi kurallar getirilecek.
En önemlisi Türkiyede şu an olmayan havuz sistemini hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Bununla ilgili bankalarla iletişime geçilecek
[MENTION=78016]Dr.SEO[/MENTION] içerik konusunda aklımızda çok fazla şey var youtube kanalı açıp faydalı videolar eklenecek. Forumda SEO, dijital pazarlama, html, css, php, javascript, gibi benim uzmanlık alanlarım arasında yer alan konularda en kısa zamanda paylaşımlar gelecek
Sitedeki teknik problemler giderildikten sonra benimle beraber tüm yetkili arkadaşlarım tüm bilgilerini sizlere aktarmak için ellerinden geleni yapacaktır.
[MENTION=49]Sakli_Sevda[/MENTION] Bizde sizin gibi 2 eli 2 ayağı olan insanlarız farkımız yok
Yakında bilgilendirme yapılacak.
[MENTION=24015]ayvazhosting[/MENTION] Şu an davetiye sistemi düşünmüyoruz. 100bin üye sayısına ulaştıktan sonra problem oluşması durumunda üyelik alımları durdurulabilir. Havuz sistemi geleceğinden dolayı mağduriyetlerin çok az olacağını düşünüyoruz.
Premium üyelik fiyatlarında şu an güncelleme yapmayı düşünmüyoruz. Araçların bazılarında sıkıntılar var tamamını güncelleyip size daha iyi hizmet verebilecek hale geldikten sonra fiyatlar indirilecek
[MENTION=80536]main[/MENTION] [MENTION=72383]ofisimo[/MENTION] [MENTION=80655]samsunsoftware[/MENTION] aşağıda tema konusundaki sıkıntıları uzun uzun anlatacam
[MENTION=238]Ferhat004[/MENTION] 1 ocak 2019 tarihinden itibaren çekiliş ve yarışmaların başlayacağını düşünüyorum.
[MENTION=54471]Myiso[/MENTION] sanalpos için bankalarla görüşüyoruz. Anlaşma sağlanamazsa iyzico tarzı aracı firmalarla çalışılacak
[MENTION=10025]selim61[/MENTION] yakında gerekli bilgilendirme yapılacak. İstediğiniz zaman bizlere ulaşabileceksiniz
[MENTION=23871]DoganKartal[/MENTION] 2 yazılımcı arkadaşla görüşmeye devam ediyoruz veritabanındaki problemler giderildikten sonra hem tasarım olarak hemde teknik olarak tüm araçlar geliştirilecek
[MENTION=17398]cuhadar[/MENTION] ikisi birlikte getirilecek. Telefon ve kimlik onayı olmadan üyeler forumu kısa süre sonra kullanamayacak hale gelecek . Ticaret yapacak üyelere özel ünvan verilecek vergi levhası zorunlu kılınacak
[MENTION=24015]ayvazhosting[/MENTION] takip ettiyseniz reportlanan konulara hızlıca işlem yapıyoruz. İstediğiniz tüm konuları report edebilirsiniz. Arkadaşlarımız hepsiyle ilgileniyor
[MENTION=68595]HbY[/MENTION] dün gece sabaha kadar ssl yüklemeye çalıştık vbulletin sürümünden dolayı çok sorun yaşattı kurulum tamamlandı yarın yönlendirme çalışması yapıldıktan sonra güvenlik sertifikamız olmuş olacak
[MENTION=23454]Oğuz[/MENTION] yukarıda belirttiğim gibi yakında bilgilendirme yapılacak. Ben ve diğer arkadaşlarım profil bilgilerini düzenledikten sonra firmalarımız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
[MENTION=19981]muratmoon[/MENTION] ssl sertifikasını yükledik. Sunucu olarak kendimize özel sunucu almayı düşünüyoruz. Malum ülkemizde firmaların durumu ortada.
[MENTION=80654]fearlesstr[/MENTION] tema çok yakında geliyor. 2 uzman arkadaşla görüşmeye devam ediyoruz. Ya vbulletin kullanmaya devam edecez yada xenforo'ya geçiş yapacaz mevcut vbulletin sürümü için tema bulamadık maalesef
[MENTION=73198]AlanTürkçe[/MENTION] bu konuda sabah 7ye kadar aralıksız çalışıyorum. Tüm eksikleri liste halinde hazırladım yakında hepsi güncellenecek
[MENTION=57418]ctrl[/MENTION] şu an vbulletinde düzeltme yapamadık Yakında tl üzerinden fiyatlar yazılacak dolar olması üyeler açısından problem yaratır
[MENTION=22072]cleiner[/MENTION] Bu konuda maalesef açıklama yapamayacam
[MENTION=80720]Nginx[/MENTION] Çok güzel noktaya değinmişsiniz. Şu an kullanılan vbulletin sürümünde çok sayıda sıkıntı var adminlerin panele giriş yetkilerinde bile sorun var foruma tam olarak müdahale edemiyoruz.
Büyük ihtimalle yola xenforo ile devam edilecek. Vbulletin şu an sitede çok fazla hataya sebep oluyor
Güvenli ticaret için telefon ve kimlik zorunlu olacak, havuz sistemi sayesinde iş sonu ödeme sistemi getirilecek
Paypal kullanmayı düşünmüyoruz. Bankalarla görüşülüyor şu an bir sonuca varamazsak iyzico veya payu gibi sistemlerden biri kullanılacak
Grafiker arkadaşımız smiley, logo, sosyal medya, üye rütbeleri için çalışmaya devam ediyor en kısa sürede temayla birlikte değiştirilecek Aşağıda diğer yazdıklarınıza detaylı açıklama yapacağım
[MENTION=57418]ctrl[/MENTION] Hepsi dün geceden beri düzeltiliyor. Ssl aktif edildikten sonra düzeltilecek
Tüm sorulara cevap vermeye çalıştım.
Arkadaşlar şu an sitede vbulletin 3.8 sürümü kullanılıyor eski sürüm olduğundan tema konusunda müdahale edemiyoruz. Sitenin sadece veritabanı boyutu 5 GB bu yüzden kolayca taşıma işlemi yapamıyoruz. Yazılımcı arkadaşlarımızla görüşüyoruz büyük ihtimalle xenforo kullanmaya başlayacağız.
Daha sonra responsive tema getirilecek. Shiftdelete veya donanimhaber tarzı bir giriş ekranı ekleyip hem analiz kısmı hemde forum kısmı baştan tasarlanacak.
Güvenli ticaret için tüm bölümlere konu açabilecek firmalara üye rütbesi verilecek seo uzmanı, sosyal medya danışmanı, hosting firması tarzında sadece yetkili arkadaşlar konu açabilecek.
Forumda bildirdiğiniz hatalı kısımlara şu an sürümden dolayı müdahale edemiyoruz. Xenforoya geçiş tamamlandıktan sonra tekrar el atılacak.
Hepinize cevap vermeye çalıştım. Yakında tekrar konu açıp tüm gelişmeleri sizlere bildirmeye çalışacağım
İyi Forumlar