İyi'yi Daha İyi Yapmak İçin Yapılması İstenen Değişiklikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UfuX

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
8 Kasım 2006
Mesajlar
255
Reaction score
0
Selamlar,

Hayırlı olsun. Ancak bir tek bende mi "özel mesajlar" bölümü aktif olmuyor? Kutuma gidemiyorum.

v6LbXA.png
 

Nginx

İyinet Üyesi
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
245
Reaction score
69
Konum
Sakarya
Hocam oradan giriş sağlayabiliyorum, teşekkür ederim. Ama ben yine de bildireyim dedim, çünkü sağ üst pasif durumda.

Yeniden teşekkürler.

Adminlerimizin bilmesi gereken oradaki açılır sekme bir eklenti ile çakışıyor sıkıntı bundan olabilir. Geçmiş yıllarda karşıma çıkıyordu tema kaynaklıda olabilir eğer bir daha olmazsa footer da bulunan tema seçeneklerinden farklı bir tema ile dener misiniz ?
 
W

w4nted

Misafir
Merhaba arkadaşlar

Hepinize öneri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum tek mesajda hepinizin tüm yazdıklarına cevap vereyim.


1- [MENTION=5734]DeviLLe[/MENTION] Adaletli davranmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Bunun için tüm bölümlere getirdiğimiz kurallarla ucu açık konulara izin vermemek için çalışıyoruz. Böylece oluşabilecek tüm mağduriyetlerin önüne geçmeye çalışaşmayı düşünüyoruz. Örnek kurallara

http://forum.iyinet.com/tanitim-yazisi/287097-tanitim-yazisi-bolum-kurallari.html

http://forum.iyinet.com/tanitim-yaz...bolumu-acilabilecek-maksimum-konu-sayisi.html

Yukarıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Tüm bölümlere bu şekilde kurallar eklemeye devam ediyorum.


2- @baykaan Webmaster araçları bölümü sitemizin en iyi bölümü olacak o konuda şüpheniz olmasın üzerinde şu an çalışıyoruz.

Ek olarak anahtar kelime yoğunluğu, google sıra analiz gibi benim seo çalışmasında çok sık kullandığım ve Türkiyede diğer sitelerde bulunmayan bir kaç farklı yeni araç eklemeyi düşünüyoruz. Bunlar şu an siteden kaynaklı problemlerden dolayı müdahale edemediğimiz bölümler en kısa zamanda hepsi yenilenerek daha güçlü hale getirilecek
[MENTION=318]Cimcime_Cool[/MENTION] Güvenlik konusunda şu an çalışmalarımız devam ediyor.

Çok yakında tc kimlik no doğrulama, zorunlu telefon onayı, satış yapan firmaların tamamına vergi levhası zorunluluğu gibi kurallar getirilecek.

En önemlisi Türkiyede şu an olmayan havuz sistemini hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Bununla ilgili bankalarla iletişime geçilecek
[MENTION=78016]Dr.SEO[/MENTION] içerik konusunda aklımızda çok fazla şey var youtube kanalı açıp faydalı videolar eklenecek. Forumda SEO, dijital pazarlama, html, css, php, javascript, gibi benim uzmanlık alanlarım arasında yer alan konularda en kısa zamanda paylaşımlar gelecek

Sitedeki teknik problemler giderildikten sonra benimle beraber tüm yetkili arkadaşlarım tüm bilgilerini sizlere aktarmak için ellerinden geleni yapacaktır.
[MENTION=49]Sakli_Sevda[/MENTION] Bizde sizin gibi 2 eli 2 ayağı olan insanlarız farkımız yok :) Yakında bilgilendirme yapılacak.
[MENTION=24015]ayvazhosting[/MENTION] Şu an davetiye sistemi düşünmüyoruz. 100bin üye sayısına ulaştıktan sonra problem oluşması durumunda üyelik alımları durdurulabilir. Havuz sistemi geleceğinden dolayı mağduriyetlerin çok az olacağını düşünüyoruz.

Premium üyelik fiyatlarında şu an güncelleme yapmayı düşünmüyoruz. Araçların bazılarında sıkıntılar var tamamını güncelleyip size daha iyi hizmet verebilecek hale geldikten sonra fiyatlar indirilecek
[MENTION=80536]main[/MENTION] [MENTION=72383]ofisimo[/MENTION] [MENTION=80655]samsunsoftware[/MENTION] aşağıda tema konusundaki sıkıntıları uzun uzun anlatacam :)
[MENTION=238]Ferhat004[/MENTION] 1 ocak 2019 tarihinden itibaren çekiliş ve yarışmaların başlayacağını düşünüyorum.
[MENTION=54471]Myiso[/MENTION] sanalpos için bankalarla görüşüyoruz. Anlaşma sağlanamazsa iyzico tarzı aracı firmalarla çalışılacak
[MENTION=10025]selim61[/MENTION] yakında gerekli bilgilendirme yapılacak. İstediğiniz zaman bizlere ulaşabileceksiniz :)
[MENTION=23871]DoganKartal[/MENTION] 2 yazılımcı arkadaşla görüşmeye devam ediyoruz veritabanındaki problemler giderildikten sonra hem tasarım olarak hemde teknik olarak tüm araçlar geliştirilecek
[MENTION=17398]cuhadar[/MENTION] ikisi birlikte getirilecek. Telefon ve kimlik onayı olmadan üyeler forumu kısa süre sonra kullanamayacak hale gelecek . Ticaret yapacak üyelere özel ünvan verilecek vergi levhası zorunlu kılınacak
[MENTION=24015]ayvazhosting[/MENTION] takip ettiyseniz reportlanan konulara hızlıca işlem yapıyoruz. İstediğiniz tüm konuları report edebilirsiniz. Arkadaşlarımız hepsiyle ilgileniyor
[MENTION=68595]HbY[/MENTION] dün gece sabaha kadar ssl yüklemeye çalıştık vbulletin sürümünden dolayı çok sorun yaşattı kurulum tamamlandı yarın yönlendirme çalışması yapıldıktan sonra güvenlik sertifikamız olmuş olacak :)
[MENTION=23454]Oğuz[/MENTION] yukarıda belirttiğim gibi yakında bilgilendirme yapılacak. Ben ve diğer arkadaşlarım profil bilgilerini düzenledikten sonra firmalarımız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
[MENTION=19981]muratmoon[/MENTION] ssl sertifikasını yükledik. Sunucu olarak kendimize özel sunucu almayı düşünüyoruz. Malum ülkemizde firmaların durumu ortada.
[MENTION=80654]fearlesstr[/MENTION] tema çok yakında geliyor. 2 uzman arkadaşla görüşmeye devam ediyoruz. Ya vbulletin kullanmaya devam edecez yada xenforo'ya geçiş yapacaz mevcut vbulletin sürümü için tema bulamadık maalesef :)
[MENTION=73198]AlanTürkçe[/MENTION] bu konuda sabah 7ye kadar aralıksız çalışıyorum. Tüm eksikleri liste halinde hazırladım yakında hepsi güncellenecek
[MENTION=57418]ctrl[/MENTION] şu an vbulletinde düzeltme yapamadık Yakında tl üzerinden fiyatlar yazılacak dolar olması üyeler açısından problem yaratır
[MENTION=22072]cleiner[/MENTION] Bu konuda maalesef açıklama yapamayacam
[MENTION=80720]Nginx[/MENTION] Çok güzel noktaya değinmişsiniz. Şu an kullanılan vbulletin sürümünde çok sayıda sıkıntı var adminlerin panele giriş yetkilerinde bile sorun var foruma tam olarak müdahale edemiyoruz.

Büyük ihtimalle yola xenforo ile devam edilecek. Vbulletin şu an sitede çok fazla hataya sebep oluyor

Güvenli ticaret için telefon ve kimlik zorunlu olacak, havuz sistemi sayesinde iş sonu ödeme sistemi getirilecek

Paypal kullanmayı düşünmüyoruz. Bankalarla görüşülüyor şu an bir sonuca varamazsak iyzico veya payu gibi sistemlerden biri kullanılacak

Grafiker arkadaşımız smiley, logo, sosyal medya, üye rütbeleri için çalışmaya devam ediyor en kısa sürede temayla birlikte değiştirilecek Aşağıda diğer yazdıklarınıza detaylı açıklama yapacağım
[MENTION=57418]ctrl[/MENTION] Hepsi dün geceden beri düzeltiliyor. Ssl aktif edildikten sonra düzeltilecek

Tüm sorulara cevap vermeye çalıştım.

Arkadaşlar şu an sitede vbulletin 3.8 sürümü kullanılıyor eski sürüm olduğundan tema konusunda müdahale edemiyoruz. Sitenin sadece veritabanı boyutu 5 GB bu yüzden kolayca taşıma işlemi yapamıyoruz. Yazılımcı arkadaşlarımızla görüşüyoruz büyük ihtimalle xenforo kullanmaya başlayacağız.

Daha sonra responsive tema getirilecek. Shiftdelete veya donanimhaber tarzı bir giriş ekranı ekleyip hem analiz kısmı hemde forum kısmı baştan tasarlanacak.

Güvenli ticaret için tüm bölümlere konu açabilecek firmalara üye rütbesi verilecek seo uzmanı, sosyal medya danışmanı, hosting firması tarzında sadece yetkili arkadaşlar konu açabilecek.

Forumda bildirdiğiniz hatalı kısımlara şu an sürümden dolayı müdahale edemiyoruz. Xenforoya geçiş tamamlandıktan sonra tekrar el atılacak.

Hepinize cevap vermeye çalıştım. Yakında tekrar konu açıp tüm gelişmeleri sizlere bildirmeye çalışacağım

İyi Forumlar
 

firmanoktasi

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Aralık 2017
Mesajlar
4
Reaction score
0
Forum sitelerine bir şey yazmaktan sadece ben mi korkuyorum? Reklam yaptınız lütfen buralardan uzaklaşın! ikinci sefer olursa yurt dışı yasağı alacaksınız! Üçüncü seferde vatandaşlıktan çıkarılacaksınız. Bir de davetiyeler var... En son bir de üyeliğe kabul edilmeniz var... Aman Allah'ım!! Siz o sitenin adını da biliyorsunuz 10'lu 20li bişey adı Adsense bile on seferden sonra kabul etti bizi o etmedi.. Dünyanın en büyüğü o :))))))
 

x-files

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
2 Şubat 2014
Mesajlar
3
Reaction score
0
Hayırlı olsun. İnşallah güzel şeyler olur ellerinizde.
 

Chu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Aralık 2018
Mesajlar
23
Reaction score
2
Konum
İzmir
insanlar aradıkları şeyi direk kategorisinde bulabilmeli. Bazı kategoriler de kargaşa var.
Örnek: Elektronik Ticaret bu bölüm altı felaket durumda.

Hayırlı olsun. iyinet bilindik bir markadır. Sadece yeni yönetimin bu işe bir el attığı duyulursa eski yeni kullanıcılar tekrar dönüş yapacaktır.
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
253
konuda eski nickleri görünce duygulandım. mükemmel bir forum ortamıydı. tekrar yükselişe geçecektir. hoş geldiniz.
 
W

w4nted

Misafir
Önerilerim ;

  • Site altyapısı vBulletin 3.8.7 ve vbseo kullanıyor büyük ihtimalle yerine çok daha modern ve mobil platformlarla uyumluluğu kendisinden sağlanan XenForo altyapısına taşınabilir.

  • vBulletin 3 sürümlerinin xml çevirisinin verdiği hatalar , sonrasında yüklenen eklentilerin de türkçeleştirilmemesinden kaynaklı bir çok çeviri hatası mevcut düzenlenmesi iyi olur diye düşünüyorum.
  • Foruma kimlik veya ilk başlangıçta güvenli ticareti sağlamak adına telefon numarası onayı getirilebilir ki yapılacak ticaretlerde bunun gerekli olduğuna diğer üyelerde hem fikirdir diye düşünmekteyim.

  • vbulletin sürümünün eskiliğinden kaynaklanan modası geçmiş smile takımının yerine daha modern ifadeler getirilebilir.
  • Ücretli üyeliklerde Paypal ile sadece alım mevcut görünüyor diğer üyelerde bunu belirtmiş iyinin iyi olabilmesi için öneri sanal pos sistemlerini bildirmek isterim.
-PayTR (Vergi mükellefiyseniz tercihiniz bundan yana olmalı )
-Paywant (Alternatif sanal pos sağlayıcı )
-PayU : Eğer daha yüksek hacimli beklentileriniz var ise kesinlikle buradan faydalanmanızı tavsiye ederim.​


  • Üye onay süreci konusunda yukarıdaki önerilerimde de olduğu gibi bir mobil onay sistemi getirilerek bu iş daha otomatik bir çözüme kavuşabilir. Bununla birlikte bir çok kolaylık sağlayacaktır.

  • Kategori içerisinde haddinden fazla ilkel dönemlerden kalma konular mevcut. Bunları silmek google değerlendirmesinde index kaybına sebebiyet verecektir bunun yerine önerim foruma ait bir çöp kategori oluşturularak kategoriler içerisinde ki uygun olmayan konular oraya alınmalı.Oluşturulan çöp kategori ise herkese görünümü açık olup.Mesaj yazımı ve konu açımı engellenmelidir.
  • Foruma aktif konu açımları başladığı zaman web push özelliği getirilip kullanıcıların ilgilendiği alanlarla ilgili bildirimler gönderilmeli.
  • itrade alanları özellikle dikkatle incelenip , türkçeleştirilmesi yapılmalı.
  • Forum navbarın altında yer alan forum istatistikleri alanı güncellenip gereksiz kategorilerin konu gösterimine kapatılmalı ve istatistik alanında sadece yeni yeni açılan konular gözükmeli.

Şimdilik önerilerim gözlemlerim neticesinde bu kadardır. Yanlış bir ifadede bulunduysam affola sadece forum gelişimine katkıda bulunmak istedim önerilerimi sundum. Aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim.

iyi çalışmalar.

Bildirim alanındaki; alıntı, etiket, beğeni gibi alanlar Türkçeleştirilmeli.
Özel mesaj gelmeden, Son Ziyaretiniz: Özel Mesaj: 0 Okunmamış, Toplam 15. yazan alandaki Özel mesaj başlığına tıklanmıyor.

Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Farkettim en son 2017 de giriş yapmışım duyunca bi gelelim dedik :) umarım gönlünüzce olur

güzel konulara değinmiş :) yardımcı olabileceğimiz birşeyler olursa ;) yazmanız yeterli bende elimden birşey gelirse yapabilirim. Kolay gelsin

1-) Temanın acil olarak güncellenmesi bu en önemli husus benim gözümde
2-) Bildirim sistemi v.s bunların eklenmesi anlık olarak bildirimlerin düşmesi

Çok teşekkür ediyoruz. Yarından itibaren değişmeye başlıyor site inşallah.

Ssl sertifikası yükledik
Yarın xenforo'ya geçmeyi düşünüyoruz
 

SchilleR

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Aralık 2018
Mesajlar
8
Reaction score
0
Hayırlı Olsun sadece Toolslar için kullanıyordum el değiştirmesi aktif kullanma isteği doğurdu şuan benle :)
 

Nokta

For a Lifetime
Yasakli Uye
Katılım
24 Nisan 2010
Mesajlar
165
Reaction score
623
Konum
İskenderun
Çok teşekkür ediyoruz. Yarından itibaren değişmeye başlıyor site inşallah.

Ssl sertifikası yükledik
Yarın xenforo'ya geçmeyi düşünüyoruz

xenforo için profesyonel bir bilir kişi lazım, Eğer arıyorsanız çevrem var. Xenforo ile haşır neşir, hatta tebeşir :) biçiminde içinden girip darma duman eden arkadaşlarım var. Bir sorarım
 

Salim Kurtoğlu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
18 Aralık 2018
Mesajlar
56
Reaction score
5
yeni üye oldum diğer forumlardan daha hızlı ilerliyorsunuz öncelik tema derim
 

KaRNeC

İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2002
Mesajlar
2,829
Reaction score
260
Konum
Kahramanmaraş
Hayırlı Olsun sadece Toolslar için kullanıyordum el değiştirmesi aktif kullanma isteği doğurdu şuan benle :)
Değişiklik için anlaşma sağlandı. Elimizde olmayan nedenlerden bu değişim bir hafta kadar ertelenebilir ancak kesinlikle yeniliğe açığız.

xenforo için profesyonel bir bilir kişi lazım, Eğer arıyorsanız çevrem var. Xenforo ile haşır neşir, hatta tebeşir :) biçiminde içinden girip darma duman eden arkadaşlarım var. Bir sorarım
Teşekkür hatta tebeşir ederiz ;) Xenforo konusunda Türkiye'deki en yetkin kişi diyebileceğimiz bir arkadaşımızla çalışacağız.

yeni üye oldum diğer forumlardan daha hızlı ilerliyorsunuz öncelik tema derim
Öncelik bizim için de temadan önce script. Vbulletin'den çıktığımızda birçok özellik de gelmiş olacak zaten..
 

sonses10

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2010
Mesajlar
272
Reaction score
5
Konum
Denizli
Hayırlı olsun eski değerine kavuşması zor görünse de iyi yerlere gelecektir.
 

Spy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
26 Ekim 2014
Mesajlar
50
Reaction score
2
Merhaba arkadaşlar site dün itibari ile tarafımızdan satın alınmıştır. Siteyi eskisi gibi aktif hale getirmek için yardımınıza ihtiyacımız var.

Sitede yapılacak değişiklikler

- Tüm bölümlerde konu açmadan önce uyulması gereken tüm kurallar düzenlenecektir.

- Site tasarımı yavaş yavaş değiştirilecektir.

- Webmaster araçları bölümüne en kısa zamanda yeni araçlar eklenecektir. (Eklenmesini istediğiniz bölümleri buradan bildirebilirsiniz.)

- Hatalı açılan ve fazladan açılan tüm konular silinmeye başladı. Banlanmış ve sorunlu üyelerin tamamı gözden geçiriliyor.

Bu başlık altından yapılması istenilen değişiklikleri bizlere yazabilirsiniz. Tüm üyelerimizin önerilerine ihtiyacımız var.


İlk olarak yapılacaklar:
  • SSL Güvenlik Sertifikası kullanmaya başlıyoruz
  • Ana sayfamızda güncel teknololoji haberleri sayfasına geçeceğiz.
  • Üyeler arası güvenli ödeme ile ticaret imkanını getiriyoruz.
  • Kullanışlı ve responsive bir tema ile yolumuza devam edeceğiz..
  • En önemlisi de sizlerin en iyi şekilde iyinet forumlarından faydalanmanızı sağlamaya çalışacağız.

Hayırlı ugurlu olsun aynı zamanda vicdanlı,modern bol içerikli olması dileğiyle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst