İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İzdivaç programları

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Az önce tvyi açtım foxtv açıldı en son o izlenmiş şu Uğur Arslan ın sunduğu evlendirme programı vardı tam zap yapıyordum alt yazıya takıldım..

"Üzerime 50 burma bilezlik ve ev istiyorum, siyasetçi ve işadamı olabilir"

Normal başörtülü bir ablamız, yanında liste getirmiş sunucu onu okuyor, üzerime ev 50 burma bilezlik ve yazlık dükkan gibi yerlerin yarısını istiyorum.Liste uzar gider... Diğer bayan olan sunucu bozuldu dedi peki sen neye dayanarak bedava ev istiyorsun diye, Uğur hemen geçiştirdi. Sonra bayan sunucu sordu köy ağası olabilir herhalde bunu yapcak olan dedi, koca arayan bayanda yok köy hayatı bana göre değil dedi... Caps alacak aletim yoktu o görüntüyü gösterecektim ne mallar ya...

Öğlen öğlen sinir ettiler beni nasıl der hacı amcalar la havle vela kuvvete...

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Saçmalığın daniskası!

Sen evleneme, evde kaldığın için bu tür programlara çık. Sonra da normal evlilerin bile isteyemediği isteklerde bulun. İnsan az mantıklı olur yahu!

Azıcık mütevazı isteklerde bulunsana kardeşim! Zaten o kadar malı parası pulu olan biri öyle programlarla niye ilgilensin? O her şartta kendine birisini bulur. Sonra da bu tür programlara eleştiri yaparlar.

Eee sonu nasıl bitti? Buldu mu birini?

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
normal başörtülü ablamız, ne oluyor merak ettiğimden soruyorum?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Evde kalmış kız kurularının programlarından ne beklenir başka.Eğer o kadar çok şey veren varsa bende evleniyim.Ev isterim araba isterim her yaz pariste tatil isterim bodrumda yazlık isterim etilerde katlar tarabyada yatlar isterim :D

Siyasetçiyle iş adamıda zaten seni düşünüyodu.Gül yüzüne hasretti :D

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ya bunların yatacak yerleri yok.Programı yapanlarında katılanlarında derdi milleti sömürüp para kazanmak.Siz sanıyomusunuz ki o programda tanışanlar gerçek hayatta evleniyor.Hepsi dümen.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Türkiye'de bu programlar gider beyler. Kadın programları, birbirini yeme programları (-ki jüri falan koyarlar bir de ahaha), evlenme programları vesaire.

Yani, kimse demiyor ki, "yahu halka bilgi verecek programlar yapalım."
Tabi demezler. Halkı bilinçlendirip başlarına bela mı alsınlar? Hem öyle olunca, halk seçme hakkına da sahip olacak. Onlar da maddi kayba uğrayacak.

Medyanın da, siyasetçilerin de, iş adamlarının da düşüncesi bu değil mi?

Yap kadın programını, nasıl kız kaçırılır tüm ayrıntılarını öğren. Ertesi gün git kız kaçır. Git evlenme programlarına, kolay yoldan nasıl köşeyi dönersin öğretsinler. Baktın olmuyor, dolandırıcı olarak sen de köşe olmaya çalış.

Tartışma programı adı altında, bir metalciyi, rapciyi, komunisti çıkarsınlar, onları karalasınlar da karalasınlar, halk da bu gençlere kin duysun.

Allah belasını versin bu memlekette üst mertebede olanların ya.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ekşi sözlükte görmüştüm, şöyle birşeydi sanırım. Bir ülkede devlet televizyon kanalları suç işlediği zaman ceza olarak tarihi belgesel veya Dalyan'ın tanıtımı gibi şeyleri zorla yayınlatıyorsa, o ülke adam olmaz.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
aynen öyle...normal akışta olması gerekenler ceza olarak veriliyor :D
Her alanda yasağa karşıyız ya işte...bu programlarda bit gibi çıkıyor hergün.

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
reyting reyting, başka birşey değil. Komedivari bayanlar çıkıyor, bunlar %100 seçme, bunları de bunları yap diye piyon gibi oynatıyorlar. Onları alabilecek biri, evlenme programına girip eş arayan bir bayanı napsın be kadın napsın ?

bu programlara denk geldikçe, Allah akıl fikir versin demekten geri alamıyorum kendimi.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ahlaktan bahsetmeye gerek varmı? Bence var bu tv yayınları yapanların topu ahlaksız tabi katılanlar da apayrı...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.