İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

izin verlien bantgenisligini cok cabuk asiyorum. Yardim!!

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam .

hosting firmamin bana ayirmis oldugu aylik bant genisligi 3gb/ay ancak ben sadece bir haftada 3gb'lik bant genisligi kullaniyorum. Ustelik sitedeki hemen hemen bütün grafiksel ogeleri baska bir alanda barindiriyorum ancak ne yaparsam yapayim günlük 300-350mb arasi bir trafik oluyor. 10gb/ay bantgenisligi de benim gibi bir ogrenci icin cok pahali. Sizce ne yapmaliyim? Siz bu bantgenisligi sorununun ustesinden nasil geliyorsunuz?

Tesekkürler.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
MP3 veya ZIP dosyaların varsa onları silmelisin yada rapid gibi yerlerde barındırmalısın.Sadece girip çıkma ile tutmuş siten yoksa 300 mb çok fazla

G

Geveze.at

Misafir
host icin aylik yada yillik ne kadar veriyorsun ve kapasite nedir?

S

Senbul

Misafir
Sitenin içeriğini örenebilirmiyiz , eğer faydalı bir içerik ise öğrenci bir kardeşimize destek olacak birileri mutlaka vardır.

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ixirhost firmasindan 50mb kapasite ve 1gb/ay bant genisligi paketini satin almistim yillik 25 milyon. sagolsun firma ücretsiz olarak bantgenisligi limitini 3gb/ay yapti ancak benim trafik bana misin demiyor. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. sitem: www.msnmania.org (icerik msn messenger ile ilgili smiley, avatar vs...)

grafiklerin tamamini baska yerlere transfer ettim kotayi asmamak icin ancak yine de olmadi dedigim gibi.

simdi atspace.com'a gonderiyorum bazi sayfalari. bu gidisle sadece anasayfa ixirhost'ta kalacak :-|

onerisi olan var mi acaba? tesekkürler.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
FTP'den bazı dosyaları silmelisiniz

Çok indirilen dosyalarınızı başka bir yere upload ederseniz bu sorunu aşabilirsiniz.

Kolay gelsin.

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dedigim gibi tüm grafikleri (smiley'ler, goruntu resimleri vs vs..) hepsini zaten ücretsiz bir alanda tutuyorum. sadece anasayfadaki logo ve bir iki grafik dosyasi hosting firmasinda. diger dosyalar hep html (boyutlari 10-20kb arasi) buna ragmen kota hizla doluyor.

N

nomak78

Misafir
sitenin içeriği faydalı bişeyse sana ücretsiz host(50gb bw 4gb space) verebilirim. özelden ulaş bana.

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site gerçekten çok ama çok güzel.. bence işi ilerlet yani biraz daha para biriktir.. Sakın olaki bilinmeyen yerlerin sponsorluğunu alma.. Bilindik firmalar ile görüş...

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteyle ilgili goruslerinize tesekkürler. simdilik ücretsiz hizmet veren atspace'de barindiracagim dosyalarin buyuk cogunlugunu. kimseden baska bir oneri/fikir gelmedi cünkü.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.