İzlemenizi tavsiye ettiğim en iyi 10 Hint Filmi

ADM_iyi

0
Onaylı Üye
Katılım
26 Şubat 2003
Mesajlar
122
Reaction score
39
Türkiye'de bir Hint filmi furyası aldı başını gidiyor derken, kendimin de bu akıma kapıldığını fark ettim. Bu konuyu açarken bile hint film müziği dinliyorum. Gerisini varın siz hesap edin. Hollywood filmlerinin teknolojisine ve yatırım meblağlarına rağmen, insanı kendinden soğutan, daha çok filmin sonunun tahmin edilebilmesi belki de Hollywood filmlerinden insanları soğuttu. Hint filmleri diğer adıyla Bollywood sinema filmleri içinde esprilerin olduğu, müziklerin ve dansların olduğu buna ilave bir de birbirini tamamlayan güzel bir hikayenin olduğu gerçeği ile bizleri birer Bollywood bağımlısı haline getirdi.

İyinet üyeleri için en sevdiğim 10 hint filmini paylaşmak istiyorum. Belki de sizler de bu filmlerden en az yarısını izlemişsinizdir ancak hala Hint filmlerinin kalitesinden haberdar olmayanlar olabilir.

En iyi romantik filmler (Aşk filmleri)

1- Veer Zaara
2004 yılında gösterime giren filmin yönetmenliğini romantik filmlerin babası olarak da bilinen merhum Yash Chopra yaparken, hikayesini de oğlu Aditya Chopra yazmıştır. Başrollerini Shahrukh Khan ve Preity Zinta'nın paylaştığı filmde imkansız aşkların bir süre sonra gerçekleşeceği, ama bunun için sabır ve sadakatin olması gerektiği vurgulanmış. Pakistan ve Hindistan arasındaki sorunların yapaylığını da dile getiren filmi kesinlikle izlemelisiniz.

2- Ghajini
Başrollerinde Aamir Khan ve Asin'in yer aldığı filmin yönetmeni A. R. Murugadoss filmi 2005 yılında çekmiş ancak muhteşem senaryosuna rağmen film ses getirmemiştir. Filmi yeniden 2008 yılında bir daha çekmiş. Önceki filmde oynayan Asin bu filmde de oynamıştır. Ancak başrol bu defa Aamir Khan'dır. Film Hinsistan'da en çok izlenen film olmuş ve gişe rekorları kırmıştır. Ghajini bir intikam filmi olsa da, zengin erkek ve fakir kızın hikayesini de anlatmaktadır. Çok uzun olsa da bir çırpıda biten filmi izlemenizi tavsiye ediyorum.

3- Aashiqui 2

4- Jab Tak Hai Jaan


En gerçek hayattan alıntı filmler

5- Padman filmi

6- Madrasapattinam filmi


En duygusal hint filmleri

7- Bajrangi Bhaijaan

8- Kabhi Khushi Kabhie Gham


En iyi Hint aksiyon filmleri

9- Dhoom 3

10- Shivaay
 

KaRNeC

İyinet Üyesi
Katılım
4 Ekim 2002
Mesajlar
2,829
Reaction score
260
Konum
Kahramanmaraş
Tüm filmleri izledim. Eksikler de var aslında.
Teşekkür ederiz tavsiyeleriniz için.
Komedi filmleri de eklenebilir listeye. 3 Idiot, Pk gibi. Ya da eğitici filmler vardı birkaç tane.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst