İzlenesi Filmler !!

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Bu kategori altından, izlediğimiz, beğendiğimiz ve tavsiye edebileceğimiz filmleri yazalım. " Bugün ne izlesem " sorusuna bir cevap olabilir. Film tavsiye ederken aşağıdaki formatta olursa, o filmi bulmak kolaylaşacaktır.

Adı :
Yapım Yılı :
Türü :
Konusu :


İlk olarak ben başlayayım:

Adı : 50 İlk Öpücük
Yapım Yılı : 2004
Türü : Romantik komedi
Konusu : Her gece uyuduğunda hafızasını kaybeden bir kızı, her gün tekrar kendine aşık etmeye çalışan bir adamın hikayesini anlatan, çok güzel bir romantik komedi filmi. Adam Sandler ve Drew Barrymoore başrollerde.
 

legolasTR

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Mart 2010
Mesajlar
326
Reaction score
1
Adı : Pandorum
Yapım Yılı :2009
Türü :Korku, Bilim-Kurgu, Gerilim
Konusu :Bir astronot sabah uyanır ve uzay gemisinde yalnız olmadığını farkeder...
 

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Adı : Yeşil Yol
Yapım Yılı : 1999
Türü : Dram
Konusu : Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına kadar olan bir millik yeşil yoldan götürmektir. Edgecomb yıllar boyunca bu yoldan sayısız idam mahkümu nakleder. Ama hiçbirisi onu John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı biri olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahküm olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça duygulu ve karmaşık bir iç dünyası olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Edgecomb' un ona gerçekten suçlu olup olmadığını sormasıyla aralarında diyolog başlar. Edgecomb, artık hiç beklenmedik yerlerde mucizelerin olabileceğine inanmaktadır.
 

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Nisan 2010
Mesajlar
2,895
Reaction score
36
Adı:3 Idiots
Konusu:Film Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.Ranco karakterinin başrol oynadığı film dram ve komedi türünü en iyi şekilde harmanlayıp bize öğretici bir film olmakta.
Yapım: 2009 ~ Hindistan
Tür: Dram , Komedi , Romantik
 

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mart 2010
Mesajlar
4,807
Reaction score
88
Konum
Angara'nın Bağları
Adı : The Social Network
Yapım Yılı : 2010
Türü : Biyografi,Dram
Konusu :2003 yılının Ekim ayında alkollü bir gece, kız arkadaşından yeni ayrılmış olan Mark, üniversitenin bilgisayarlarına sızarak, kampustaki tüm kadınlarla ilgili bilgilerden oluşan bir veri tabanını içeren bir site yaratır, ardından yan yana iki fotoğraf koyarak kullanıcılardan hangisinin “daha ateşli” olduğunu seçmesini ister. Sitenin adını Facemash koyar; site bir anda virüs gibi etrafa yayılarak tüm Harvard sistemini çökertir ve görünürdeki kadın düşmanlığıyla kampusta tartışma yaratır; Mark, Facemash'ı yaratarak kasıtlı olarak güvenliği, telif hakları yasasını ve özel hayatı ihlal etmekle suçlanır.

Tam o anda, Facebook'un altyapısını oluşturan iskelet ortaya çıkmıştır. Kısa süre sonra, Mark Harvard'da bir ekrandan diğerine , Ivy League üzerinden Silikon Vadisi'ne ve tüm dünyaya bir yangın misali sıçrayacak olan thefacebook.com sitesini oluşturur. Ama yaratım sürecinin karmaşasında, her şeyin nasıl gerçekleştiği, içinde bulunduğumuz yüzyılın en orijinal fikirlerinden biri olduğu açık olan bu şeyde kimlerin isminin anılması gerektiği konusunda hararetli bir mücadele doğar. Bu mücadele, dostların arasını açacak ve yasal yollara başvurmaya kadar uzanacaktır
 

pussaq

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Temmuz 2011
Mesajlar
190
Reaction score
1
Adı : Prestij - The Prestige
Yapım Yılı : 2006
Türü : Bilim Kurgu, Aksiyon, Casusluk, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Suç, Psikolojik
Konusu : Beğenilen yönetmen Christopher Nolan’dan (“Memento,” “Batman Başlıyor”) illüzyon kumaşından örülmüş bir macera geliyor. Bu beklenmedik dönüşlerle dolu gizemli öyküde, Viktorya Devri’nde iki sahne sihirbazı, giderek şiddetlenen bir savaşa ve birbirlerinin mesleki sırlarını ortaya çıkartmak için doymaz bir susuzluğa dönüşen güçlü bir rekabete girişiyorlar. Bu iki görkemli adamın cüreti tutkuya, şovmenliği bilime ve hırsı dostluğa kırdırmalarının sonuçları tehlikeli, ölümcül ve hileli oluyor. Her şey yüzyılın başında, hızla değişen Londra’da başlıyor. Sihirbazların ünlü ve en üst mertebede idol olarak kabul edildikleri bir zamanda, iki genç sihirbaz şöhrete giden yolu çizmeye başlarlar. Gösterişli, sofistike Robert Angier (HUGH JACKMAN) tam bir şovmenken, yontulmamış ve gelenekçi Alfred Borden (CHRISTIAN BALE) sihirli fikirlerini gösterme yeteneğinden yoksun, yaratıcı bir dahidir. Birbirlerini takdir eden arkadaşlar ve ortaklar olarak yola çıkarlar. Ama en büyük numaraları ters gidince, aralarında ömür boyu sürecek bir düşmanlık başlar; ikisi de bir diğerini geçme ve altüst etme niyetindedir. Sürdürdükleri aşırı rekabet, her numarayla, her gösteriyle daha da büyür; ta ki sınır tanımayana, hatta elektriğin yeni ve inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla’nın bilimsel dehasını işin içine dahil edene dek...
 

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Mayıs 2010
Mesajlar
662
Reaction score
12
Konum
Web
Remember, Remember the 5th of November.

Adı : V for Vendetta (IMDB 8.2/10)
Yapım Yılı : 2006
Türü : Bilimkurgu , Fantastik , Gerilim , Aksiyon
Konusu : Tarihte olaylar farklı gelişmiş, yokedici bir savaş dünyanın yüzünü değiştirmiştir. Yüzyıllar boyu libarelleşmenin simgesi olan İngiltere artık uzun bir süreden beri, totaliter ve faşist bir şekilde yönetilmektedir.

Ne siyasi ne de kişisel özgürlüklerin olduğu bu ortamda aniden ortaya çıkan ve zaman zaman absürtlük derecesinde saçma terörist eylemlere kalkışan esrarengiz bir figür her şeyi değiştirecektir. Özgürlüğün anlamını bilmeyen genç bir kadını da...

Amerika’da 80’li yıllara damgasını vuran neo-karamsar grafik romanların en çok ses getirenlerinin önemli bir kısmında Frank Miller’ın imzası varsa eğer, azımsanmayacak bir bölümü de Britanya kökenli Alan Moore’un elinden çıkmıştır. V for Vendetta yayınlandığı 1988 yılından bu yana sayısız övgüyü kendinde toplamış bir eser.

Ve şimdi Moore’un bir grafik romanı daha Cehennemden Gelen ve Muhteşem Kahramanlar ile aynı kaderi paylaşıyor ve beyazperdeye geliyor; üstelik Matrix’i gerçek yapan insanların eliyle. Joel Silver bir kez daha yapımcı rolüne soyunurken, Wachowski Biraderler senaryoyu yazıyor. Rejisör koltuğundaki isimse, Matrix’in yardımcı yönetmeni James McTeigue’den başkası değil.
 

porliuy

0
Yasakli Uye
Katılım
21 Mayıs 2012
Mesajlar
2
Reaction score
0
Nicolas Cage’in tekrar oynadığı bu filmde önceki bölümünden daha cok harika aksiyon sahneleri ve daha heyecanlı özel CG efekti var. Çok beğendim ben!
Screenshot yapabilen bir medya oynatıcı çok aradım ama bulamadım. Sonra bir arkadaşım bana V9 Player’i tavsiye etti. Bu V9 Player ile, F7 tuşuna tıklayarak screenshot kolaylıkla yaparız. Aynı ihtiyacınız varsa, siz de deneyin!
 

Nemiroff

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Eylül 2007
Mesajlar
587
Reaction score
0
valla listede esaretin bedeli , forrest gump can dostum, ipman serisi, Leon, yeşil yol ve en önemlisi akil oyunları gibi filmlerin olmaması beni şaşirttı :)
her konuda her türlü film önerisi yapabilirim. :)
 

alicanTR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Haziran 2010
Mesajlar
396
Reaction score
0

Kalbine Ses Ver
Step up Serisi
Warrior
Asla Pes Etme
One Day
Çelik Yumruklar
Thor
VFor Vandetta
Yüzüklerin Efendisi Serisi
Hızlı ve Öfkeli Serisi
Buz Devri Serisi
Benjamin Button
Avatar
İnception
Wanted
Prestij
İnception
Matrix
Milyon Dolarlık Bebek
Cennetin Krallığı
Cehennem Melekleri
Twilight Serisi
Açlık Oyunları
Battleship
Adam Sandler Filmleri
Avangers
Ölümcül Deney Serisi


Listeyi Karışık Yaptım Arkadaşlar Sıralamam Böyle Değil :)
 

Nemiroff

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Eylül 2007
Mesajlar
587
Reaction score
0
Ayı - Ted 2012
IMDB Puan :
7.6/10
Yapım: 2012 - ABD,
Tür: Fantastik, Komedi
Konusu :

Family Guy’ın yaratıcısı Seth Macfarlane, sınırları zorlayan mizah anlayışını hem yazdığı hem yönettiği hem de seslendirdiği AYI TEDDY (TED) ile beyazperdeye getiriyor. Bu canlı-aksiyon animasyon komedide John Bennet (Mark Wahlberg) isimli bir yetişkinin çocukluk dileği sonucu canlanan ve sürekli el üstünde tutulan yaramaz oyuncak ayısıyla olan hikayesi anlatılıyor.



Kendimce yorum;

Espiri kalitesi çok yüksek olan ve izleyenlere çok zevk vericek bir film, Komedi anlayişlarina bayıldım.

Fragman :


- - - -Güncellendi - - - - - -

Gerçeğe Çağrı - 2012
IMDB Puan :
6.3/10
Yapım: 2012 - ABD,
Tür: Bilim Kurgu, Dram, Gerilim
Konusu :

Filmde, düşleri gerçek anılara dönüştüren Recall isimli bir şirketten hizmet alan Douglas Quaid isimli bir adamın merkezinde yaşananları izliyoruz. Quaid, güzel bir karısı olan sıradan bir fabrika işçisidir ve Rekall şirketinin sunduğu bu olanaktan yararlanarak sıkıcı hayatından uzaklaşmak ister. Kendisine bir süper ajanın anıları yüklenen Quaid için işler hiç de yolunda gitmez ve kendisini bir anda av durumunda buluverir. Yönetici Cohaagen tarafından kontrol edilen silahlı güçler tarafından aranmaya başlayan Quaid, bir özgürlük savaşçısıyla birlik olarak yeraltı direnişinin liderini bulup Cohaagen'i durdurmaya çalışır.


Kendimce yorum;
Uzun zaman sonra ilk defa beni sıkmadan kendini izleten, bilim kurgu tarzında bir yapımla karşılaştım.Bana kalırsa olmuş. Gayet etkileyici bir film.
Not : Kate Beckinsale için bile izlenir.

Fragman
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
1,058
Reaction score
14
Konum
iStanbuL
Adı : fanaa
Yapım Yılı : 2006
Türü : Dram
Konusu :Zamanın birinde Zooni adında bir görme engelli ama çok güzel bir kız vardır.Bu güzel kız Cumhuriyet kutlamalarında görev almak için giderken bir tur rehberi olan Rehan'a karşı duygu besler ve ona aşık olur.Gözlerinden ameliyat olan güzel kız için kötü bir haber vardır.Rehan bir bombalı saldırıda ölmüş olur.Rehan'ın ölümüyle sarsılan psikolojisinin etkisindeyken bir gün bir kapı çalar ve olayların içinde ana karakterlerden biri oluverir?Acaba Rehan yaşıyor muydu?

Bu filmi izlemeyen üzülür.! Hint yapımı mükemmel ötesi bir filmdir. bana göre imbd puanı 9.5/10.0
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst