İzlenesi Filmler !!

veli10

Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Mart 2019
Mesajlar
34
Reaction score
3
Konum
Bursa
Adı : Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti
Yapım Yılı : 20063
Yönetmen: Gore Verbinski
Senarist: Jay Wolpert, Stuart Beattie
Oyuncular: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Keira Knightley
Orijinal adı Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Konu: Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti, genç bir kızı kurtarmaya çalışan korsan Jack Sparrow ile demirci Will Turner'ın maceralarını anlatıyor. Yerel vali Weatherby Swann'ın 12 yaşındaki kızı Elizabeth, Jamaica'ya yaptığı deniz yolculuğu esnasında bir gemi enkazıyla karşılaşırlar. Bu enkazdan kurtulabilen tek kişi küçük Will'dır. Elizabeth küçük çocuğun boynundaki altın madalyondan onun bir korsan olduğunu anlar, bu yüzden madalyonu alarak saklar. Yıllar sonra Elizabeth, azılı bir korsan olan Barbossa tarafından kaçırılır. Çılgın ve iyi yürekli bir korsan olan Jack Sparrow ise Elizabeth'in çocukluk arkadaşı Will Turner'la bir olur ve kızı kurtarmaya çalışırlar. Ancak bu gizemli madalyon hayalet gemiyi harete geçirerek gizemli incinin lanetini canlandıracaktır.
 

Serkan1

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
14
Reaction score
2
Konum
Bursa
Matrix, Wachowski Kardeşlerin yazıp yönettiği bilimkurgu-aksiyon filmi. 1999 yılında gösterime girdi. Filmde Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss ve Hugo Weaving gibi yıldızlar yer almaktadır. Matrix ABD'de 171.479.930 $, ABD dışında 288.900.000 $ olmak üzere toplam 460,379,930 $ hasılat elde etti. Vikipedi
Gösterime giriş tarihi: 3 Eylül 1999 (Türkiye)
Yönetmenleri: Lana Wachowski, Lilly Wachowski
Devam filmi: Matrix Reloaded
Yapım yılı: 1999
Bütçe: 63 milyon USD
Bu seri eski olmasına rağmen ben izleyeli bir kaç gün oldu ve daha önce izlemediğim için pişman oldum seri 3 filmden oluşuyor ilk 2 filmini bir gecede izledim çok sürükleyici ve genel olarak filmden sonra düşündüğünde çokta mantıksız bulmadığım bir film. Türü bilimkurgu ve mantığa yatması da kolay değil ancak bence kafaya yatması açısından ben çok beğendim ve siz sevgili forum arkadaşlarıma gönül rahatlığı ile bu filmi tavsiye edebilirim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst