![]() |
![]() |
yahu bu nokta.com un para kaynağı nedir. backorder lar için bir dünya para harcıyolar. siteleri domainleride satın alıyorlar. ama gelirleri nedir acayip merak ediyorum.
öyle firmalar varki, rakamlar dudak uçuklatır. ki bu firmalar öyle hava atmayı sevmeyen firmalar. bir iki tanesi ben tanıyorum ve iş yaptım zamanında bunlarla. web sitesi sattım uzun seneler önce onlara. bir kaç işim daha olmuştu onlarla. ki rakamlar şu anki piyasanında çok çok üzerindeydi. adamlar fantazi olsun diye site alıyordu. bir sürü alışveriş sitesi filan açtılar kapadılar. vs..vs. şu an hala da devam ediyorlar gerçi.
yani kısa kelam etmek gerekirse, internet te bir iş sonuçta. bir sektör. öyle çok şaşırmamak lazım firmaların bu tür alışverişlerine. parası olan firma akıllı işler yapıyor internette. ki bence en güzeli.
Nokta hakkında konuşmuyorum. genel anlamda yazdım
lehlerine islemez, ekibi zayıf. seo konusunda hiç bir bilgileri yok. siteleri incele anlarsınnokta.com yavaş yavaş elindeki domainleri değerlendirmeye başlıyor
ploop'un verdiği siteler dışında bir kaç tane de yayında olan siteleri var
eğer kıvılcım'da yavaş yavaş elindeki domainlere site açmaya başlarsa türk internetinde emin olun çok şey değişir, adamların elindeki domainler hem jenerik hem de eski kayıtlı olduğu için arama motorlarının sıralaması her zaman lehlerine işler,
lehlerine islemez, ekibi zayıf. seo konusunda hiç bir bilgileri yok. siteleri incele anlarsın![]()
valal bu nokta.com beneim müşterimin domain uzatma taraihi 10 geçti unutlmuş adamalr hemen kaydetmiş.. mailler yazdık hiç geri dönüş yapamadılar