sende bi rengini belli et be...duyurbeni.com' Alıntı:boş teneke cok ses cıkarır boşver sen de bi daha böyle şeyleri yayma onlara yardım etme.
echo' Alıntı:bu arada bunlar kim bilen varmı?
echo' Alıntı:orda bi yorum var medcezir diye bi eleman ona şiddetle katılıyorum.buraya yazamıcam kususra bakmayın
bu arada bunlar kim bilen varmı?
Bu çocuk benim akrabam çok tatlı bir kız.Bu kız çok zeki,birşeyi okuyorum yanında anında ezberliyor.Sonra bana anlatıyorBu arada hemen aklıma son zamanlarda çıkan 3-4 yaşındaki bir kız çocuğu geldi. İstiklal marşımızın 10 kıtasını da, vurgularını bile şaşırmadan, tüm kalbini vererek insanın içini sızlatacak kadar güzel okumuştu bir kaç programda. Artık kıyaslamasını siz yapın.
Yaşını doğru tahmin ettim herhalde değil mi, bu arada akraban olması da ayrı bi güzel. Onu çok çok öp yerime.Pcqopat.Com' Alıntı:Yazıklar olsun.Milletvekili böyle okursa
"medcezir" içimi okumuş resmen.
Bu çocuk benim akrabam çok tatlı bir kız.Bu kız çok zeki,birşeyi okuyorum yanında anında ezberliyor.Sonra bana anlatıyor
Bu milletvekillerinde bile bu küçük çocuk kadar zeka yok.yazık valla
Pcqopat.Com' Alıntı:Yazıklar olsun.Milletvekili böyle okursa
"medcezir" içimi okumuş resmen.
Bu çocuk benim akrabam çok tatlı bir kız.Bu kız çok zeki,birşeyi okuyorum yanında anında ezberliyor.Sonra bana anlatıyor
Bu milletvekillerinde bile bu küçük çocuk kadar zeka yok.yazık valla
Tamam yanına gideyim bol bol öperim.Az kaldı okulla ilişkim bitsin gitmeyi düşünüyorumCANIBEYAZ' Alıntı:o çocuğu benim içinde öp... MaşaAllah bu ne güzel bir yetenek... Ailesi ne mümtaz şahsiyetler...
http://www.forum.iyinet.com/showthread.php?t=29772