Ödeme hala gerçekleşmemiştir. Yarın öğlene kadar ödeme gelmemesi durumunda üzülerek -itrade vereceğim.
Edit: Arkadaş domaini almadan ödeme yapmayacağını bildirdi. Aramızda geçen konuşmaları resimleriye aktarmak isterim. Bazı arkadaşlar o sana neden güvensin diyebilir. Bunu kısaca açıklamak isterim. Dışarda herhangi bir yerde bir ekmek aldığınızı düşünün. parasını vermeden alabilirmisiniz? Evet alabilirsiniz, ama ya ekmeği satan sizi tanıyor olur, yada ekmeği satanla ortak bir arkadaşınız vardır ve o size kefil olmuştur. Aksi durumda ekmeği para vermeden alamazsınız. Yani birbirimizi hiç tanımıyoruz ve bu forumda arkadaşında benimde hiç traderimiz yok. Arkadaşın bir geçmişi olsaydı eğer ben gözü kapalı gönderirdim. ki mevzu geçen tutar gâle alınacak bir tutarda değil. Ama burada bir ticaret yapıyoruz. Sonuç olarak yukarda verdiğim örnekteki gibi satın alınması için önce ücretin ödnmesi gerekiyor sanırım. Bilmem yanılıyormuyum. Elbet farklı düşünen arkadaşlarda çıkacaktır. Onlarada saygı duyarım yapacak birşey yok mağlesef.
Bu artırma bittikten sonra gönderdiğim ilk mesajım. Arkadaş bu mesajı okumasına rağmen bu mesaja cevap yazmamıştır.
İlk mesajıma cevap alamayınca, bu ikinci mesajı gönderdim.
Yukardaki mesajıma cevaben gelen mesaj.
Benim cevabım.
Arkadaşın cevabı. Bu mesajda arkadaş niyetinin domaini almak değil post kasmakolduğunu belli etmiştir. Zira teklif verdiği domainin ne olduğunu soruyor kendisi.
Benim cevabım.
Arkadaşın cevabı.
Benim cevabım. Bu mesajımada cevap alamadım mağlesef.
İki gün mesaj yazmadım. Pazartesi günü yani bugün tekrar aşağıdaki mesajı gönderdim.
Arkadaşın cevabına bakın. Yorumsuz bırakıyorum.
Benim cevabım.
Bunun üzerine arkadaşın cevabı. Bu seferde ilk domaini istiyor.
Benim cevabım.
Arkadaşın cevabı.
Benim cevabım.
Ve arkadaşın son mesajı. Burdada bana karşılık - trade vereceğinden bahsediyor.
(Not: Haksız verilen - itradeler yöneticiler tarafından silinir.)