İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Jenerik .org uzantılı domain

oquzhan20

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Haziran 2010
Mesajlar
189
Reaction score
8
Konum
Denizli
elimde bulunan www.iskonto.org domainini satmayı planlıyorum. satın alan kişi özel indirimlerin yapıldığı bir alışveriş sitesi kurabilir. trendyol, vipdukkan benzeri. yani bir indirim organizasyonu olursa tutacağına eminim tabii ki sağlam bir proje ile.

şu an için sadece fiyat analizi yapmak istiyorum yani ne kadar eder bunu görmek istiyorum. eğer satmaya değecek bir fiyata gidecekse satacağım. teklifleri lütfen almak isteyen kişiler versinler. fakat şunu unutmayın satıp satmamakta kararsızım sadece ne kadar teklif gelecek merak ediyorum.

Bilmeyenler için iskonto anlamı: indirim anlamına gelmektedir. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=iskonto
 

hasanyildiz84

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Kasım 2009
Mesajlar
164
Reaction score
1
Konum
ISTANBUL
Satmaya değecek fiyat sizin için nedir?
Özel mesaj ile iletirseniz sevinirim,
İyi Çalışmalar
 

oquzhan20

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Haziran 2010
Mesajlar
189
Reaction score
8
Konum
Denizli
Hocam konunuzu baltalamak gibi olmasın ama bende salipazari.net ve soru.biz domainleri için teklifi olanlar varsa bekliyorum pm ile.Aynı şekilde bende satıp satmama konusunda düşüncelerim var şu anda.

Arkadaşım hani sorun değil böyle yapman ama sence bir düzensizlik olmuyor mu ? Yani başlık açmak bu kadar zor değil mesajı benim forum başlığıma gönderene kadar kendin bir başlık açsan çok daha iyi ve düzenli bir forum olmaz mıydı ? Şimdi "PM Gönder" diyen bir arkadaş olsa sen mi PM gönderceksin ben mi ? Ya da şöyle düşün ben gelip senin forum başlığında domainimi satmaya çalışsam ne kadar hoşuna giderdi ? mümkünse mesajını editleyip farklı bir şey yazar ve konu karışıklığını ortadan kaldırırsan sevinirim. Ve domainlerini satmak istiyorsan lütfen yeni bir başlık aç orada alıcı arkadaşlarla iletişim kurabilirsin düzgünce...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst