İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

joomla 1.5.x uyumlu datso gallery çıktımı?

SpectacuLaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
joomla 1.5.x uyumlu datso gallery çıktımı? joomla.org de aradım ama bulamadım.

çıkmışsa eğer demo görebileceğim bi adres verebilirmisiniz. ne zmandandır bu bileşeni bekliyorum. google de birtek download adresleri görebildim.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Hayır henüz native sürümü yayınlanmadı en son 1,6,2 sürümü mevcut fakat oda joomla 1.5 te sorunlar çıkarmakta, yani yüklediğinize bin pişman olursunuz. Datsoyu takip etmek istiyorsanız resmi adresi http://www.datso.fr dir. Bu bileşen bu kadar profesyonel olmasına rağmen bu zamana kadar neden extensions.joomla.org adresinde yer almadı anlamış değilim. Yada yer aldıda ben göremedim :s

SpectacuLaR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
linki görüp yazıklarını okurken artık linkteki adresten takip ederim diye düşünmüştüm :D ama malesef yunanca galiba. almancaya bile razıydım. neyse tüm umutlar yine gelecek bahara kaldı. 1.5.x uyumlu resim galeri ne zman çıkacakkk????

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
linki görüp yazıklarını okurken artık linkteki adresten takip ederim diye düşünmüştüm :D ama malesef yunanca galiba. almancaya bile razıydım. neyse tüm umutlar yine gelecek bahara kaldı. 1.5.x uyumlu resim galeri ne zman çıkacakkk????

rsgallery adlı bir bileşen var fakat datso kadar iyi sayılmaz. Bu tür şeyleri çok sık takip ederim, gözüme çarpan bir bileşen olursa paylaşırım. Ama şuan için benden iyi not alan 1.5 te sorunsuz çalışan bir bileşen yok maalesef.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.