İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Joomla Anasayfasını nasıl değiştirebilirm? (ceviz.net)

R

RSS

Misafir
Merhaba. Hazır web editörleri kullanmayı sevmiyorum ama bu durumda kullanma zorunluluğu doğdu. Joomla'da ek sayfa oluşturdum. Onları değiştirebiliyorum ama ana sayfasını değiştiremedim. Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mı? (joomla'nın son sürümü için)

More...
 

DreamWeaver

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Kasım 2007
Mesajlar
57
Reaction score
0
ana sayfa değiştirmek derken neyden kasdediyorsun ?

Şimdi admin panelinden Site > Görünüm > Çerçevede Pozisyonlarla yı tıklayıp sitenin pozisyonlarına bi bak orda pozisyon isimleri yazıyor, bu alanlara ekleme yapabilirsin. Haber eklediğinde bu haberi anasayfada gösteri işaretleyebilirsin. Flash haber ekleyebilirsin.

Modülleri göstermek istiyorsan eğer;
Modüller > Site Modüllerine girip ordaki modülleri site pozisyonlarına uygun birşekilde ekleyebilirsin.

kolay gelsin.
 

GuvenliHosting

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2005
Mesajlar
487
Reaction score
0
mrb

Bahsettiğin ana sayfanın dizajını veya şeklini değiştirmekse, bunu yüklemiş olduğun tema'nın index.php varsa, diğer php uzantılı dosyalarından yapacaksın. Bunun için en uygun program DreamWeaver'dır. Ama Dreamweaver'in bir eklentisi var joomla ile ilgili. Onu yüklersen sana çok ama çok faydası olur, yeni modül pozisyonları eklemen için...

DreamWeaver Joomla Toolbar Download
 

biologgg

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2007
Mesajlar
0
Reaction score
0
Ana sayfayı değiştirmek derken neyi kastettiğini anlamadım. Site ana sayfasının ne ile açılması gerektiği ile ilgili bi sorun mu, yoksa temalarını değiştirmek mi...
Görünümü değiştirmek için kullandıgın temanın içindeki index.php yi değiştireceksin.. Bunun için modül yerlerini değiştirmek yada fazladan modül eklemek vs. seceneklerini düşünebilirsin. CSS ile oynayabilirsin ayrıca.Bununla ilgili bilgi GUVENLIHOSTING tarafından verilmiş zaten.

AYRICA: İlk mesaj yazılma tarihi 2007-05-06 imiş :(
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst