Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda joomlanın indexlenmesi başlıklı bir konu açılmış ama tam olarak anlayamadım biraz karışık.Elinde nasıl yapılacağına dair bir döküman olan veya benim bunu anlatmam 2 dakikamı alır diyen biri varsa ben burdayım
seo genel anlamda mambo/joomla da kullanılmış. metaları düzeltmen gerek. global settings'ten meta sekmesinden görebilirsin.
url konusunda orjinal rewrite yi de kullanabilirsin ama selim in de dediği gibi joomsef gibi prof bişey kullanman çok daha faydasını göreceksin. yalnız tr karakter problemi olabilir. yükledikten sonra tr karakter problemi yaşarsan hallederiz onu da
şimdi htaccess dosyasına verilen kodu ekliyoruz derken başına?sonua? yada içini boşaltık istediğin yere gibi şıklardan hangisi bide son karakter kısmını anlamadım ama daha oraya da gelmedim zaten!
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.