İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Joomla / WordPress

Siz Hangisini Tercih Edersiniz?

• WordPress

Kullanılan: 4 44.4%
  • Joomla

Kullanılan: 2 22.2%
  • Diğer

Kullanılan: 3 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    9

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Yakın zamanda haber sitesi kuracağım elimde şuan toplu para olmadığı için script almıyorum. Neyse alt yapı olarak Joomla veya WordPress kullanacağım. Şimdi uzun zamandır WordPress kullanıyorum SEO bakımından vazgeçilmez bir sistem fakat temalar hoşuma gitmiyor. Daha önce kurulmuş olan Joomla haber sitelerini ve ücretsiz temaları gördüm. Bence gayet profesyönel fakat daha önce hiç Joomla kullanmadım.

Siz hangisini önerirsiniz Joomla mı WordPress mi?

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Ben de WordPress diye düşünüyorum hem elimde CNNTÜRK botu da mevcut fakat adam gibi haber teması yok ama Joomla öyle değil temaları çok daha iyi...

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Joomla = kalite, profesyonellik, zor olan, daha fazla emek isteyen, ama karşılığını veren...
WP = kolay kullanım, Seo açısından torpilli olan, basit olan, kestirme yol...

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Yorumlarınız için teşekkürler, ben görsele çok önem veren biriyim. Daha önce hiç Joomla kullanmadığım halde sadece tema yüzünden Joomla kurmayı düşünüyorum şuan...

hrunymaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Gerçi elimde toplu para yok demişsin ama aklın wordpressde kalıyorsa, fazla olmayan bir maliyetle beğendiğin bir ücretsiz joomla temasını çevirttirebilir ya da ücretliyi baz alarak yeni bi tema yaptırabilirsin. 150$ - 200$ arası bir maliyetle.

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Daha karar vermiş değilim fakat WordPress seçersem aklımdasınız görüşebiliriz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.