İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Jotform hakkında yardıma ihtiyacım var

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Blogum olan www.gokhanblog.com için iletişim formu olarak daha öncelerden kontactr kullanıyodum ama bi süre sonra türkçe karakter problemi ortaya çıktı ve bende yeni iletişim formu alternatiflerine yöneldim.6-7 aydır jotform kullanıyordum ve çokta beğeniyordum.

Jotform kullananlar bilirler iletişim formundan gönderilenler mail kutunuza gelince gelen mesajın altında [email protected] tipi bir adres olur.Bende yanlışlıkla o adrese tıkladım ve o gün bu gündür iletişim formundan gönderilen hiçbir şey mail kutuma artık gelmiyor.

İletişim formunun ayarlarından formun mesajları göndereceği mail adresini değiştirince değiştirdiğim mail adreslerine mesajlar sorunsuz geliyor ama blokladığım gmail adresime mesajlar gelmiyor.

Sizden yardım istediğim konu jotformda mail blocklayınca sonradan o blockladığımız maili nasıl açabiliriz.Bana o mail blockluysa başka mail adresini kaydet veya başka iletişim formu kullan demeyin.
Blockladığım mail adresine mail gönderilmesini nasıl açarım bilgisi olan varmı?

Jotformun forumuna yazmak istiyorum ama orasıda ingilizce.O yüzden yazamıyorum....Yardımlarınızı bekliyorum....

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
En sonunda sorunu kendi yöntemimle çözdüm.Gmail adresim bloklandığı için bende googlemail diye yazdım oldu.Yani normalde [email protected] olan bloklanmış adresimi [email protected] olarak jotformda değiştirince sorun düzeldi...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.