Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Jumpline yeni bir kampanyaya baslamis 3 ay bedava hosting veriyor. 20GB alan aylik 200GB trafik. Duyurayim dedim, belki isine yarayan olur..
Bir oyun yoktur cunku yabanci hosting firmalari genelde bu kapasitede hizmet verir. Zaten kampanyanin amaci da kendi reklamlarini yapmak ve musteri cekmek sanirim cunku 3 ay bedava, ondan sonra devam etmek isteyen ucretini vererek devam ediyor..
bence ücretini vermiyosun onlar girdiğin kk bilgilerinden çekiyor zaten sonraki ayları. yani güvenilir olup olmadığı öğrenmek açısından sordum ben alış veriş yaptınmı diye.
Sitelerinde 3 ay boyunca herhangi bir ucretlendirme olmayacagini ve istenildigi zaman iptal edilebilecegini soylemisler ama ben bizzat alis veris yapmadim. Jumpline buyuk bir hosting firmasi ama yine de kesin birsey soyleyemem. Deneyen arkadas olursa fikirlerini paylassin burda..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.