bana parami odemeyeceklerine dair gecerli bir sebep sunmadilar. ben sabirla bekliyorum !
Benden Juzy nin telefon numarasını isteyenler oldu, adamların ne gerçek adresi nede telefon numarası var piyasada, domainlere kayıtlı telefon numaralarıda yanlış. Kimseyi dolandırmıyorlarsa niye millete bilgi vermiyorlar?
Juzy.net adina calisiyor olan Qdin odemelerimizi zamaninda yapmadigi gibi bir cok arkadasimizinda parasini hala odememistir.
Bunu Kayıt olurken düşüneydiniz.
İttrader de eksi puan verilmiş Qdin ödemesi gerekenlerin ödemesi yaptırmıştır. Tiryakiforum.net hariç onunkide yapılacaktır. Boş Konuşurak insanları yanlış yönlendirmeyin. Ben üstüme düşüne hakkı ile yaptım.
+
Burada diger mesajlarınızda diyordunuz sahtekar ödemeniz neden ortada yoksunuz? ödemenizi aldıgınız halde neden özür dilemiyorsunuz? yoksa ödemenizi almadınızda 20 gündür susuyormuydunuz? Karalama kampanyanıza ne oldu?
Harbiden Size gelince Juzy sistemi ödemelerin bir cogunu yapmiş. size yardımcı olmaya çalıştım Juzy'e ben ulaşamıyorum ulaştıgım zaman sizin sorununuza halledecegim dedigim halde buraya mesaj yazıyorsanız ben size yardımcı olamayacagım bundan sonra.
Sonuç olarak Juzy ödemelerimi anlımın akı ile yapmış bulunmaktayım ve bu pencerede sadece tiryakiforum.net rumuzlu arkadaşımız ne oldu ödeme diyebilir digerleri benim adımı anarken 2 kere düşünsün. MOD arkadaşlarda bu konuda duyarlı olurlar umarım!..
Sorunlarınızda adımı kullanmayın.
bu konuda hicbir mod arkadasin duyarli olamaz. sen burada beni magdur et ondan sonra mod arkadasinin arkasina siğin ne guzel. bana gecerli bir sebep sunmadin ben seni 25 gun sabirla bekledim ve sana karsi en ufak kirici bir laf bile etmedim. varsa bunun otesi cikar konusursun. ama sizin yaptiğinizin adini ben koyamiyorum artik burayi okuyanlar kendi fikirlerini beyan ederler. neden cikip kimse seni savunmuyor, hep aksine seyler yaziliyor bunu hic dusundunmu ? beni msn den engellemisini biliyorsun. neyse sizi allaha havale edecem ama orada bile yeriniz yoktur ki sizin ! burada uc bes kurus kazanmak isteyenlere kostek oluyorsunuz.
Merhaba,
Beni Allaha havale edeceginize hakkınızı almak için " varsa " Juzy.net i mahkemeye havale edin yada bekleyin adamlar ödeme yapacam demişse az daha. Kimsenin yanlışı savundugu yok burada benim yardımcı olmam gerekenlere ben yardımımı ettim konuyu üstüme cekmeye çalışanlar ya cahildir yada daha önce burada yazılan yorumları okumamış yada anlayamamıştır.
MSN de sürekli sorular sorup cevaplar aldıysanız birde burada aynı şeyleri yaziyorsanız ben bunda art niyet ararım boşuna MSN listemde durmanızın bir anlamı yok. bu yüzden sizi sildim ve blockladım.
Sorununuzu gidin Hukuksal platformda çözün.
Merhaba,
" Varsa " ibaresi hakkın varsa almak icin elinden geleni yap için kullanılmıştır. Sizin yazışınızda hala " Kapkara " olmuşsunuz diyorsunuzki burada yine yorumlarımı okumadıgınız belli oluyor. Benim yüzümde elimde Ak bunuda sorumlu oldugum insanların ödemesini yaparak göstermişimdir. Evet" Juzy " bazı ödemelerde problem yapmıştır. bazıları hakettikleri için banlanmış bazılarının da ödemelerinde paraları kalmadıgı icin geciktirmeler olmuştur. Sizin anlamak istemediginiz şu ben dogruya dogru yanlışa yanlış demeyi tercih eden bir insanım hepte böyle oldum.
Sizin ödemeniz yapılmış görünüyor dedim sizlere. siz dediniz ödenmemiş Akabinde sorumlulugumda olmamanıza ragmen " Juzy " e bunu bildirdim ve bakalım tekrar denildi. bakılıyordur yada durumları yoktur ödeme için. Daha size ne yapabilirim? buna ragmen gelmiş burada Kara Kapkara dan bahsediyorsunuz. Ödemenizi bence yapacaklardır bir karışıklık olmuştur. zaten yapilmayacak olsa bunuda bildirirler.
Ben ödemesini alamayip da bana PM atanların Muhattabı hiç degilim. ben kayıt olurken bana ID verenlerin muhatabiyim digerlerinin bana ID numaralarını vermeleri yardımımdan ibarettir. zaten onlarada teveccüh ederim biri şuraya aldık verdik yazmadı.
Bu saatden sonra zaten cvp yazmayacagım. Juzy sahtekar damgasını yemişse yapacak bişi yok. (%95 ödeme yapan sahtekar)
N_A_H ÖDER