Bakıyorum da - itrader verdiniz diye hemen karşılık almışsınız. Bu itrader'i yanlış kullanmaktır.
Harbiden ve Loi ilgili şikayetlerinizi yaparsanız o eksi itrader ler silinecektir. Bu rep değil bana - verene bende - vereyim diye. Çocukça hareket yapmayın. 14 yaşındaki cocuk bile bilir bunu kullanmayı.
Yukarıda ismini verdiğim 2 arkadaş şikayet ediniz. o - ler haksız olarak orada duruyor.
qdin sağolsun ödememi ben aldım. qdin kendisine bağlı olan kişilerin ödemesini elinden geldiğince yaptırdı son olarak ben kalmıştım benimkide ödendi. bunun dışındaki sorunlarınız bence efe ile olmalı.
Bakıyorum da - itrader verdiniz diye hemen karşılık almışsınız. Bu itrader'i yanlış kullanmaktır.
Harbiden ve Loi ilgili şikayetlerinizi yaparsanız o eksi itrader ler silinecektir. Bu rep değil bana - verene bende - vereyim diye. Çocukça hareket yapmayın. 14 yaşındaki cocuk bile bilir bunu kullanmayı.
Yukarıda ismini verdiğim 2 arkadaş şikayet ediniz. o - ler haksız olarak orada duruyor.
Loi size bir soru sorabilirmiyim?
Siz paranızı aldınız dimi Juzy.net den?
Almadı iseniz neden burada alamadım yazmadınız 1 ay süresi boyunca.
Aldı iseniz neden ben paramı aldım kusura bakmayın demediniz?
Bu pencerede ve Juzy.net in kendi sitesinde ödemelerin gecikecegi söylenmişti bu ticaretde her zaman olur bu gecikmede aldinizmi almadınızmı juzy de paranız kaldımı kalmadımı kaldı ise hangi domain de paranız kaldı bunu burada yazarsanız herkez anlamış olacak ne nedir.
Ya sen nasil insan sin ben burada ne diye yaziyorum. Anlamak mi istemiyorsun. İşine geleni hemen anliyorsun.
"Ben Resellerim Bayiyim ve bana kayıtlarinda bilgi gönderenler ile ilgilendim" yazmis sin, peki ben burada diyorum ki ben senin musterin dim, neden benim odemem yapilmadi ve hala bir aciklama yapilmadi ? Hadi madem kendini akliyacaksin, burada bana yapilacak odeme nin neden yapilmadiğini aciklada herkes senin ne ak ve pak oldugunu anlasin.
Ben güzel bir insanım önce konuşma adabınızı düzeltin yandaşlarınız gibi küfür ettirmek mi icin yazdınız vs gibi yazışanlara cvp vermiyorum.
Harbiden isimli sahış siz benim müşterim degilsiniz ve bana PM attiginiz zaman ödemede sorun yaşadiginiz zamandır. yani nedir bu? paçalarınız tutuştugu zaman. Gelelim neden acaba ödeme alamadınız? cevap verelim. MSN den geldiniz dedinizki bana ödeme gelmedi. dedimki ID numaranızı tekrar veriniz ilgileneyim. ilgilendimde nasılmı? dedimki ödemeniz gönderilmiş gözüküyor " Efe " böyle diyor ve admin panelinde bu şekilde gözüküyor. Sonra ne dediniz ödemem gelmedi? dedim ilgilenecegim ilgilendim tekrar gönderim için. sonra ne oldu? para olmadigi söylendi 25ine kaldınız ama siz ne yaptiniz bu arada? burada ortalıgı yargayara verdiniz mailler attiniz aşagalamar tehditler ne oldu?
Juzy ödemedi neden ödemedi hem kendime sövdürüp hemde paramı ödeyecem dedigi icin. burada ne oldu paranız kaldı. evet Paranızı almadınız biliyorum Juzy.net in icinde kaldı paranız ben bunu söylemekten aciz degilim. siz anlamaktan acizsiniz kabadayilik ile para alınmaz. alacagınızı müşterisi oldugunuz JUZY den alacaksınız sorununuz benimle degil anladınız?
Ben 3 aydir kolay para kazan denen bir sistemden parami alamadim sizin gibi buralarda yargara yapmadım.
Tiryakiforum.net hatırı sayılır parayi 45 gün alamadı sizin gibi yargara yapmadı.
Ticaret de para gec ödenebilir. ancak böyle davranırsanız ödemezler paranızı.
Juzy belki duygusal davranmıştır hatalıdır ben insanların iyilikleri gibi hatalarınıda söylerim. sizler gibi tek taraflı bakmam.
Bir iki sözümde eksik aldim diyenlere. newturk yani ultrasponsor eksik aldim demişsiniz siz sürekli internet ile ugraşan birisiniz ve reklam isini yapiyorsunuz gecenlerde sizin tık oranınızı ve ödenme miktarini gördüm. tam gözüküyordu panelde 0.02 den hesaplı oldugunu ama 0.01 den ödenecegi size söylemedilermi? Söylemişlerse bir özür dileyin esnaf olarak.
Loi -> alemsohbet.net in sahibi panelde böyle bir kullanici göremedim heleki benim kullanicim degil. [email protected] de kendisinin buradaki iletisim adresi. sizde benden özür dileyin.
+ Loi tehdit ediyor görüyorsunuz o paranin hesabini soracakmiş. hani 2-3 tane botnetci veled varya onlara güveniyor. Buyurun siteler ortada saldirin.
Anlamak istemeyenlere son kez yaziyorum. Ben burada Alnımın akı ile ticaretimi yaptim paraları ödedim. JUZY ile sorunu olan Efe Yüksel ile görüşecek benimle degil. Hala anlamayan varsa diyecek bir şeyim yok demekki anlama özürlüdür.
Selametle.
Merhaba,
Beni Allaha havale edeceginize hakkınızı almak için " varsa " Juzy.net i mahkemeye havale edin yada bekleyin adamlar ödeme yapacam demişse az daha. Kimsenin yanlışı savundugu yok burada benim yardımcı olmam gerekenlere ben yardımımı ettim konuyu üstüme cekmeye çalışanlar ya art niyetli yada daha önce burada yazılan yorumları okumamış yada anlayamamıştır.
MSN de sürekli sorular sorup cevaplar aldıysanız birde burada aynı şeyleri yaziyorsanız ben bunda art niyet ararım boşuna MSN listemde durmanızın bir anlamı yok. bu yüzden sizi sildim ve blockladım.
Sorununuzu gidin Hukuksal platformda çözün.