İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kabe Nerede ? Konyada, İranda, Irakta....

hitmans58

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
Onların Sucu Yok, Suc Bizlerin Önce Öğreneceğiz Sonra Onlara Öğreteceğiz, Tabiki Bol Bol İslami ve Bilgilendirici Paylasımlar Yaparak

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Ben TV kanallarının bu tür insanları özellikle bulduklarını düşünüyorum,

Bu haberciler neden bilgili insanları hiç bulmazlar burası düşündürücü.

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
ayıp günah ya :mad: feysbuku kim kurdu kuran herif hangi şehirde doğdu vs.. desem bilirler ama :mad:

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
bu kadar değil arkadaşlar 100 kişiye sormuşlardır arada 2 3 tane fire çıkmıştır, suç onlarda değil suç böyle insanları kamera karşısına alarak küçük düşürüp dalga geçerek bu yoldan para kazananlarda, her insan anasının karnından üniversiteli veya tahsilli olarak doğmuyor , adamlar geçim derdinde tuzları kuru değil ki genel kültür sahibi olsunlar, gidişatın pek iyi olduğunu söyleyemem ama böyle dalga geçilmesi taraftarı değilim .
Milletle dalga geçen kanalları kınıyorum

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
bu kadar değil arkadaşlar 100 kişiye sormuşlardır arada 2 3 tane fire çıkmıştır, suç onlarda değil suç böyle insanları kamera karşısına alarak küçük düşürüp dalga geçerek bu yoldan para kazananlarda, her insan anasının karnından üniversiteli veya tahsilli olarak doğmuyor , adamlar geçim derdinde tuzları kuru değil ki genel kültür sahibi olsunlar, gidişatın pek iyi olduğunu söyleyemem ama böyle dalga geçilmesi taraftarı değilim .
Milletle dalga geçen kanalları kınıyorum

Başka ne denilebilir ki :alkış:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.