kablonet kullanıcısıyım ve karşılaştıgım sorun bazı internet sitelerine girememek yani bunun bi genel sorun oldugunun farkına vardım yani bütün kablonet kullanıcıları için bu böyle ( 3 4 test ettik) mesela indexservers.net adresine veya amerikada host edilen sitelerle bağlantı sağlıyamıyoruz indexservers.net sitesinin sahibi (iyinet forum üyesidir) konuşmamda herhangi bir ip ban olmadıgını öğrendim adsl kullanıcıları siteleri açabilirken kablonet kullanıcıları siteleri açamıyor ftp erişimi sağlıyamıyor... (direk erişim yok ama mesela gizliweb.com üstünden sağlanabiliyor)
yukarıda problemi belirttim sizce sorun ne olabilir ve çözümü ne şekilde sağlanabilir.. kablonet aracısı kurumumda sistem mühendisi ile görüşmemi söylediler ancak oda durumu şaşkınlıkla karşıladı.. siz ne gibi çözümlr önerirsiniz acaba?
yukarıda problemi belirttim sizce sorun ne olabilir ve çözümü ne şekilde sağlanabilir.. kablonet aracısı kurumumda sistem mühendisi ile görüşmemi söylediler ancak oda durumu şaşkınlıkla karşıladı.. siz ne gibi çözümlr önerirsiniz acaba?