İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kac para kac

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Malum google adsense icin ayin sonu yaklasiyor. Iki gun sonra google icin pamuk eller cebe denecek :D En yuksek toplayan (virtual dilenci) kim?

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Iki gun sonra google icin pamuk eller cebe denecek
google un onaylamasi kazanilan parayi en az , ay bittikten sonra, 10 gun sureuyor muhtemelen ayin 15-25 aralarinda onayliyorlar ve gonderiyorlar.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
silenceofdarkness' Alıntı:
lutfen xxxxx gecmiyelim :) (Edited by Majestic)
saygilar

silenceofdarkness mesajını editledim.. konuşmalarımıza dikkat edelim.. küfür etmiyelim.. Bir daha uyarmayız..

İyi paylaşımlar..

B

BizimMP3

Misafir
aylık 700 ?
mp3-tr.com dan ?
o reklamalrbendede çıkıyor yabancı müzik içeripğiyle ilgili
tıkda iyi
ama olmuyor benim o kdar. bir ayda 700 yapabilmek için hile yapmış oılmak lazım te ksiteden ve siteni biliyoruz.

Z

zeynelkoc

Misafir
bu mp3-tr arkadaş milletin pcsine zarar vererek yapıyor

sanırım search.cjb.cc mi boyle bir adresi var ve mp3-tr.com a girenin anasayfası bu adres oluyor ve kitleniyor
bu adreste ise arama kutusu var google in ve bu sayede anasayfası o site olanlar arama yaptıkça bu sahtekar arkadaşımız para kazanıyor.
700 milyon kazanmana şaşırdım ben çok daha fazlasını bekliyordum.

iyinet yonetiminden bir ricam var bu kişinin sitelerinin bu listede yer almaması

Saygılar

ADAM gibi kazançlar!

B

BizimMP3

Misafir
Yazdığı tip tip mesajalrdan bir ürperti almıştım :)
Öğrendiğim iyi oldu bunu kardeş.
Durup dururken hit yapamsı da budnan olsa gerek
hem hit hem para.
Off ne zaman şu işi adam gibi yapacağız ?

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eger hit varsa adsense ile 700 dolar kazanmak normal, ozellikle site ingilizce ise.

Z

zeynelkoc

Misafir
yine bu iyi halleri sadece anasayfayı kitliyor

onceden habersizce dilaer filan yükletiyordu ve kullanıcılarına yüzlerce milyon (belkide milyar) luk telefon faturalarıyla garip gurabanın zor duruma düşmesine sebep olmuştur
ama şu var arkadaş iyi para vurmuştur

zamanında bana da teklif gelmişti ama herşey para demek değildir bunu bilin siz bişey kazanacaksınız diye niye milleti büyük bir yükün altına sokuyorsunuz ?? biri size bunu yapsa (boyle devam edersen yapacak biri de çıkacak emin ol! seni tehdit etmiyorum yanlış anlama) tavrınız nasıl olurdu?? hiç düşündünüz mü? bir gün uyanıyorsunuz ve posta kutunuza bakıyorsunuz ne mektuplar gelmiş diye ve bakıyorsunuz telefon faturası gelmiş yurtdışında bir numarayla bir görüşme yapılmış ve (dakikası 8.000.000TL) çok yüksek bir miktar gelmiş işte o zaman ruh haliniz ne olurdu?? ciddi olarak soruyorum bu soruyu bunu ciddi ciddi cevaplıyabiliyorsanız size diyecek başka birşeyim yok.

şunu da belirteyim sanma o kazandığın para sana yarar sağlıyacak mutlaka bir yerden çıkacaktır..

allahtan geçte olsa telekom bu telefon numaralarını blokladı da kurtulduk bunlardan..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.