İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

kaca yaparsiniz

abc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sifirdan bir site kurmayi pilanliyorum,hosting kendim alacagim.Sitemi tasarliyacak bana egitim verecek birine ihtiyacim var.Emeginizin karsiligini öderim.Özelikle isi bilen ögrenciler tercihim.

Gamerozzie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hazır scriptmi istiyorsunuz yoksa 0 dan yazma mı ? Ve webmaster bilginiz ne kadar ?

abc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wepmaster bilgim yok.Istedigim sekilde sosyal icerikli siteyi yapacak birine ihtiyacim var .ilgilenenler msn adresini yazsin konusalim

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
21
Wordpress, joomla gibi hazır script kurulumları için fazla para ödemeyin.Zaten blog vs. türü bir şey açacaksanız size önerim wordpress gibi hazır scriptlerdir.Diğerleri çok fazla tutarlı ve genelde kullanışı zor olmaktadır.

Ugur KAZDAL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ping'e katılıyorum, hem bir kaç adet video izleyerek bişeyleri kapabilir kendinizi geliştirebilirsiniz. Paranızıda cebinizde tutmuş olursunuz.

abc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
harikasiniz arkadaslar,konuya mudaim olan cogaldikca bende yeni seyler ögreniyorum.

abc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Video,resim galerisi,amator yazarlarin ve saiirlerin yazdiklarini paylastiklari özel sayfalari olan,birde sohbet penceresinin oldugu bir site istedim.Cok mu sey istiyorum kardesim diyesim var.Yahu kiminle konussam uzaya ust kuracakmis gibi ustunde dusunmek istiyor.Ustelik kimsenin ya yaptigi isin kac para ettiyini bildigi yok yada benimle dalga geciyor.Butceniz ne kadar,bu is icin ne kadar para ayirdiniz,ben farkli programlar koyacam, su kadar eder diyenin haddi hesabi yok.Allah askina biri bana alan adi,hosting ve sitenin kurulumu ile birlikte kac para edecegini söylesin.

selenyildiz

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
alan adı ve hosting senin tercihine kalmıs ne kadar cok özellik isresen ona göre fiyatı degisir..tam olarak yapmak istediğin üyelerin paylaşım yapabilcegi bi site mi??

Ozkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Video,resim galerisi,amator yazarlarin ve saiirlerin yazdiklarini paylastiklari özel sayfalari olan,birde sohbet penceresinin oldugu bir site istedim.Cok mu sey istiyorum kardesim diyesim var.Yahu kiminle konussam uzaya ust kuracakmis gibi ustunde dusunmek istiyor.Ustelik kimsenin ya yaptigi isin kac para ettiyini bildigi yok yada benimle dalga geciyor.Butceniz ne kadar,bu is icin ne kadar para ayirdiniz,ben farkli programlar koyacam, su kadar eder diyenin haddi hesabi yok.Allah askina biri bana alan adi,hosting ve sitenin kurulumu ile birlikte kac para edecegini söylesin.

Açık konuşayım bu dediğiniz özellikleri barındıran site en iyi ücretsiz yazılım Wordpress ile olur.Eklentiler ile istediğinizin %90 ına sahip olursunuz.Ha fiyatlara gelecek olursak; wordpress değil de yeni bir script yazdırırsanız host + alan adı hariç en az 150 TL ister scripte.Ama wordpress istiyorsanız alan adı (.com uzantılı) 15 TL + hosting (netinternet kullanıyorum ve öneririm başlangıç için yeterlidir) 40 TL toplamda 55 TL ye halledebilirsiniz.

Tek yardıma ihtiyaç olacak nokta eklentiler dir.O da 10 TL ye yapan biri bulunur. Etti 65 TL :) Bu kadar.. Sorunuz varsa pm atın

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Merhabalar hanımefendi,
Normalde bir iş yapacağım kişilerle polemiğe girmem ama beni anlamak istemiyorsanız ve bunu kötü birşeymiş gibi anlıyorsanız sizinle bu derecede muhattap olmaktan kaçınmam. Size yapabileceklerimle ilgili bir mail yolladım.
İstediğiniz sitenin aynısını yaptırmak isterseniz tutacak miktarıda söyledim. Dün 01:12'de girmişsiniz yazdığım şeye cevap bile vermemişsiniz. İşiniz yoğun onuda biliyorum. Ama bir cevap atmak zor olmasa gerek.

Umarım işinizi yapacak birini bulursunuz. Ama tavsiyemdir. Kişileri tersleyerek bir yere varamazsınız. Sanki uzaya üst kuracaklar diyorsunuz. Banada sıfırdan kod yazmayacaksın nedir bu? tarzı bir cümleniz var. Tam anlamıyla yapmak istediğiniz şeyi 1000TL'den - 6000TL'ye kadar yazdırabilirsiniz. Wordpress ilede yapabilirsiniz o vakit pek masrafınız olmaz. Portal temaları var onlara bakabilirsiniz.
O kadar tutar mı diyen arkadaşlar edebiyat sitesi scripti diye aratırlarsa profesyonel tasarım ve script fiyatlarını görebilirler.

Kolay gelsin.

abc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bey efendi.sözum size olsa direk size söylerdim.Sizinle hic bri alakasi olmayan bir seyi niye ustunuze alindiniz bilmiyorum.siteye girdim ama internet baglantim mesajlari acmaya dahi izin vermedi.ikincisi az önce size bir mesaj yazmis yollamisdim ki bu mesaji aldim.Ben sizi kendim ekledim msn adresime ve sözum sizinle degilde benimle dalga gecen digerlerineydi.Anliyamadim bey efendi neden bu denli cikis yaptiniz .Sizi gerecek bri sey söylemedim ben.Kimselede konusmadim görusmedim henuz cunki cok yogunum.

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Sitede kendini kanıtlamış insanlarla çalışmanızı öneririm, ziraa para kaptırmanız an meselesi.

by_karahan

1
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Aklınızdaki siteye benzer bir kaç örnek site adresi gönderin, size wordpress tema, eklenti, düzenlemeler v.s konusunda yardımcı olayım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5