İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kadınlara müjde!

haberci02

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bilim adamları çamaşır yıkamayı sonlandıracak bir yöntem geliştirdiler.

Hong Konglu ve Avustralyalı bilim adamlarının ortaklaşa geliştirdiği yönteme göre giydiğimiz kumaşlar kendi kendini temizleyebilecek, böylece yıkama sorunu ortadan kalkacak. Kumaşın üzerinin, her biri insan saçından 2 bin 500 kez daha küçük olan titanyum dioksit nano partiküllerinden oluşan ince bir tabaka ile kaplanacağı, daha sonra güneş ışığına maruz kalan küçük partiküllerin havadaki oksijen ile birlikte reaksiyona girip, kiri yok edeceği açıklandı. Yöntem, pamuk, ipek, yün gibi doğal elyaflardan yapılan kumaşlar için kullanılacak. Aynı yöntem, kendi kendini temizleyen camların yapılmasını da sağlayabileceği belirtildi. Yıkama sorununu ortadan kaldıran bu yöntem, bir kesim tarafından büyük bir keşif olarak nitelendirilirken tüketici koruma dernekleri ve hükümet kumaşın kendi kendini temizleme özelliğinin insana ve çevreye zarar vereceği düşüncesinde.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=55503&cat=210&dt=2008/02/13

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ölürken vicdan azabı çekeceksiniz sizde yaşadığınız hayat için... Ne uğruna?
Ahhh bilim adamları... Boş adamlar sizi... =)

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence yararı oldugu kadar zararlı yönleride vardır. okadar sey cıkardılar dunyanın ve doganın dengesi bozuldu dunya yaşlanıyor artık.
hastalıkların adını saymak mumkun degil bissürü hastalık cıktı. bilimadamları yuz yıl sonraki zehiri ve panzehiri üretiyolar. neyse cok fazla yormıyim kendimi :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
ee zaten çamaşır makinesi var atıyolar o yıkıyo

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Ben evime sokmam bunu.. Yakında otomatik hanım yaparlarsa, ondan alırım bitane görürüm o zaman hatunu.. Ne bu ya.. Herşey hazırmı gelecek, hijyen sıfır bence..

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
otomatik hatun alacakmış.. bir tanecik hanımıma her işini otomatik yapacak robot alırım demiyor da!

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bi ara dış cepe boyası vardı güneş ışığında kendini temizleyen ilk denemeyi boya sanayinde yapmışlar sanırım :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
bunun üstünde az biraz daha çalışırlarsa yıkanmamızada gerek kalmayabilir :D

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
otomatik hatun alacakmış.. bir tanecik hanımıma her işini otomatik yapacak robot alırım demiyor da!

Hatunum bana , işe gitme sen yerine otomatik robot alayım demiyor ama.. Ben giydiğim kıyafeti hanımım yıkıyor diye seviyorum, o yemek yapıyor diye daha güzel geliyor.Neden otomatiğini alayım ki ? Bir zahmet yıkasın artık.. Pardon, makineye koysun.. Hem en sevdiğim kazağımı küçültmezse, rengini kaçırmazsa ne anlarım ben bu hayattan !

Makine yoktu annem şikayet ederdi, ne zor şu elde yıkamak.Sonra da merdaneli çıktı, ya ölüm bu derdi.Sonra tam otomatik çıktı, renklileri renksizleri ayırıyor, şimdide diyorki bunun ayırmadan yıkayanı olmıyacakmı !

Robotlara, hatunumun işini üstlenen aletlere, teknolojiye karşıyım ! yaşasın elde çamaşır, bulaşık yıkamak..

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Hatunum bana , işe gitme sen yerine otomatik robot alayım demiyor ama.. Ben giydiğim kıyafeti hanımım yıkıyor diye seviyorum, o yemek yapıyor diye daha güzel geliyor.Neden otomatiğini alayım ki ? Bir zahmet yıkasın artık.. Pardon, makineye koysun.. Hem en sevdiğim kazağımı küçültmezse, rengini kaçırmazsa ne anlarım ben bu hayattan !

Makine yoktu annem şikayet ederdi, ne zor şu elde yıkamak.Sonra da merdaneli çıktı, ya ölüm bu derdi.Sonra tam otomatik çıktı, renklileri renksizleri ayırıyor, şimdide diyorki bunun ayırmadan yıkayanı olmıyacakmı !

Robotlara, hatunumun işini üstlenen aletlere, teknolojiye karşıyım ! yaşasın elde çamaşır, bulaşık yıkamak..

Tuttum bu yazını :)

KAdın milleti hep fazlasını ister işte... Erkek napsın bunlara...

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Posta Gazetesi'nde dün okudum.
Kadın Robot yapıyorlar ve yasal olarak evlenilebilecek.
Şuanda uğraştıkları detay cinsel ilişkiye girebilmesiymiş.
Program yüklüyosun yemek yapıyo, otur diyosun oturuyo, kalk diyosun kalkıyo.

Ama bizim Türk erkeğine gelmez dimi? Tokadı surata yapıştırdım mı teneke sesi gelmemesi lâzım. :p

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hep bir robotum olsun istemişimdir. ellerimi çıkrptığımda kahvaltımı yanıma getiren. :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Özelliklerini kendin yüklüyorsun.
Köylü kadını modülünü yükleyelim sana :D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
hani biz erkekler, kadınlar veya annelerimiz çamaşır, bulaşık yıkama konusunda dertlendikleri zaman hep deriz ya aman sanki sen yıkıyorsun atıyorsun makineye o yıkıyor.

Yok beyler hiç de öyle değil. Erkekseniz siz yıkayın :=) Sadece 1 ay yıkayın da görelim sizi. heheh

Yiğidi öldür hakkını ver demişler...

bayanlar sizlerin hakkınız bu Dünya da hiç bir şekilde ödenemez...

Robotmuş pehh...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.