İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kalecilikle ilgili Yardım

konuralpd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Futboldan pek anlamazdım ama dün okulda kaleye geçtim boyumun avantajıyla uzaktan çekilen şutları tuttum reflekslerimde kuvvetli fakat yarın halısaha maçı var adamla karşı karşıya kalınca gol yiyorum taktik verin :(

Addison123

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Eldiven bul.
İnternetten taktiklere bak . Ve asla toptan korkma, topu tutmak için artistik yapma.(Kızlar varken istediğin gibi yaparsın)

Addison123

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
internetten bakmakla olsaydı buffon gibi kaleciydim şimdi

Sadece bakma zaten bir maçta çok büyük bir yükselme bekleme. İnternetten bakarak antreman yap. Mesela boş vakitlerinde git bi halısahaya oyuna girmek iste . Bol pratikle başarabilirsin bu işi.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Kaleci eldiveni alırsan, elinle tam uyumlu olmasına dikkat et. Ben arkadaşın eldiveni kullanmıştım bir kere ve biraz büyük bir eldivendi, elimi sakatlıyordum nerdeyse... Maçtan önce parmaklarını esnet iyice, özellikle üst direğe gelen topları çeleceğin zaman sıkıntı olabilir parmaklarda, iyice ısınmazsan. Topu iyi takip et, özellikle yan toplarda. Refleks zaten yetenek işi, karşı karşıya pozisyonlarda %80 gol olur, %20 kurtarısın diye okumuştum bir istatistikte.. Relax ol, fazla kasma :) Eğer profesyonel olmak istiyorsan bir kulübün denemelerine katıl, halı saha maçlarına git, daima kaleci ihtiyacı olur halısahada. Reel hayatta ise kalecilerin işi biraz daha zor, her 11 futbolcu adayından sadece 1i kaleci olabiliyor :D:D:D

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Kardeş, seninle rakip oyuncusu karşı karşıya kaldığı vakit kaleden ayrıl yani kale çizgisinde kalma, eğer kalede kalırsa rakibin her atağı gol olur, karşı karşıya pozisyonlarda açıl ve rakibin dengesini bozmaya çalış.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.