İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kaliteli bir Dizin ve Website Analiz ve Webmaster Araçları Sitesi

lhteam

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Eylül 2010
Mesajlar
0
Reaction score
0
Websiteanalyzer.org is a website ranking checker tool which is very efficient for personal as well as professional usage. It is a simple yet powerful tool checking the online ranking of different websites. If you think that its sole utilization is for web ranking only then you are wrong as it also conveys information about the website traffic and social bookmarks too. It also serves as link popularity checker, which will tell you how popular your website link is.


Websiteanalyzer.org kişisel hem de profesyonel kullanım için oldukça verimli bir web sitesi sıralaması denetleyicisi araçtır. Bu farklı web sitelerinden online sıralama kontrol basit ama güçlü bir bir araçtır.
Seo Score Aracı
1.Öncelikle Title etiketlerinin uzunluğunu,sayfa ile uyumunu kontrol ediyor.Sayfa içeriğiyle alakasız title seo değerinizi azaltıyor.
2.Meta değerlerinizi kontrol ediyor.Description bölümünün sayfa ile alakasını,uzunluğunu kontrol ediyor.Anahtar kelimelerinizin sayfa ile uyumlarını kontrol ediyor.Ne kadar fazla uyum varsa seo değeriniz yükseliyor
3.Sitemap varmı kontrol ediyor.Site haritaları google için çok önemlidir.
4.İçerik yoğunluğunu ölçüyor.Sırf resimden,javascriptten,html den oluşan sitelerin seo değerleri genelde düşük oluyor.Zaten googlenin en sevmediği siteler bunlardır.
5.Resim alt etiketlerini kontrol ediyor.Bu etiket sayesinde google imagese yardımcı olduğunuz için googlenin gözünde yükseliyorsunuz.
6.İç bağlantıları kontrol ediyor.Dış bağlantıları azaltıp,iç bağlantıları artırmanız sizin yararınızadır.Yoksa google şöyle düşünür.Bu site önüne gelene bağlantı veriyor,amacı güzel siteleri ön plana çıkartmak değil diye düşünür.Pagerank mantığıda bu şekildedir zaten.


Tools (Araçlar)

1.Site Value
2.Google Pagerank
3.Alexa Rank 1 Month and 3 Month
4.Seo Score -> Very Powerful
5.Website Title,Description , Keywords
6.Search Engine İndexes and Backlinks
7.Domain Age and Details
8.Country Traffic Rank
9.Whos on my Server
10.Page Speed Analyze
11.Whois Data Informations

Site: www.websiteanalyzer.org
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst