İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

::Kaliteli Bir Eğitim Alarak Para Kazanmaya Başlayın::

data0838

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ağustos 2011
Mesajlar
20
Reaction score
0
Evet arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz.Birçoğumuz interneti kullanıyor ve internet kullanımı hakkında birçok bilgiye sahip.İnternet kullanarak geçirdiğimiz boş zamanı ve internet kullanımı hakkındaki bilgilerinizi değerlendirerek para kazanmak istiyor musunuz?.Eğer cevabınız evet ise sizlere uzman hocalarımız tarafından hazırlanan eğitim setlerine bi göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Eğitim Seti hakkında bilgi almak için Tıklayınız
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
2 Yıllık kitap ne kazandıracakki, 3 aylık bilgi bile eski sayılıyor internet dünyasında... (Ekleme: kitaba sahip olan birisi olarak yazıyorum bunları)
 

data0838

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ağustos 2011
Mesajlar
20
Reaction score
0
Bu işe yeni başlayanlar için iyi bir kitap ama bu işde tecrübeli olanlar ise kendini geliştirmek adına daha iyi kaynaklar bulabilirler yada kendi yöntemlerini deneyebilirler.Eğer yukarıdaki eğitim setini almak istemiyorsanız,sizlere daha kaliteli ve bu işlerde daha tecrübeli eğitmenler tarafında hazırlanan eğitim setini sunmak isterim; bu eğitim setine ulaşmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın...

Ayda 1000 Tl Kazandıran eğitim seti
 

teknotekkk

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2011
Mesajlar
114
Reaction score
0
ben bu kitabı aldım ama bana fazla bir faydası olmadı sana tavsiyem daha yeni kitap almnı tavsiye ederim mesala bunun gibi bir kitap buradan öğrenebilirsiniz bol kazançlar...
ondan daha detaylı ve 10 adet bonus veriyor video anlatımı ile destek veriyor karar senin...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst