İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kaliteli,Özgün,Sürekli,Pahalı Editörlük Hizmeti ve Site Yönetimi!

knightx

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Eylül 2010
Mesajlar
458
Reaction score
1
Merhabalar,

Siteleriniz, projeleriniz ve markalarınız için editörlüğe ve site yönetimlerine talibiz.

Ne Yapıyoruz?

Ekibimiz ile birlikte boşta duran ya da yönetemediğiniz sitelerinizi, günlük özgün içerikler ile donatıp tekrar aktif hale getiriyoruz. Sitemiz var, siz bizden daha iyi yönetirsiniz derseniz de yine aynı şekilde sitelerinizi emanetimiz bilip çalışmalarımızı yapıyoruz.

Yine editör ekibimiz ile projelerinize ve sitelerinize dışarıdan ek olarak özgün makale hizmeti de sunuyoruz. Bunun dışında paket şeklinde özgün makale hizmetimizde bulunuyor.

Profesyonel miyiz? Profesyonel değiliz ancak işimizi gerçekten iyi yapıyoruz. Yaptığımız işlerden sonra unvanımızı zaten siz belirleyeceksiniz. İş bilmeyen, 5 para etmez, hay kafanıza sizin ya da işinin ehli gibi.

Hangi Konuda?

Site yönetimi ve editör hizmetimiz genel olarak teknoloji konusu üzerine olup, teknoloji içerisinde bulunan mobil, oyun, yazılım, donanım, sosyal medya, programlama, tasarım vb. gibi konuları kapsıyor.

Gönül isterdi ki diğer konularda da yazalım ancak ekibimiz sadece bu konuda uzman olduğunu düşünüyor. Farklı başlıklarda sunabilirsiniz ancak yapabileceğimizi pek sanmıyoruz.

Çalışalım Ama…

Şöyle olsa nasıl olur, bunu yapabilir misiniz, referansları görelim, nerede çalışmalarınız ve fiyatlar ne alemde gibi konular için özel mesaj atabilir yada özel mesaj isteyebilirsiniz.

Not: Referanslarımızı görünce anlayacaksınız ancak kesinlikle kopyala yapıştır yapmıyoruz. Sitelerinizde sadece editörlük yapıyoruz yada dışarıdan makale yazıyoruz. Yorum atma, çamura batma gibi durumlara elimizi katiyen sürmüyoruz.

Site yönetimlerinde çalışma saatlerini kendimiz ayarlıyor, sitelerinize ne zaman yazı girileceğini kendimiz seçiyoruz. Makale içerisinde kelime sayısına önem vermiyoruz ancak ortalama 150 kelimeden aşağı yazı yazmıyoruz. Çünkü okuyucuyu tanıyoruz.


Herkese hayırlı işler, bol kazançlar dileriz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst