İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kaliteli PSD Siteleri - 2

Seçkın1

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2010
Mesajlar
130
Reaction score
0
kaliteli2.png

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi günümüzde birçok tasarımcı arkadaş bulunmakta benim seviyemde olsun seviyemden üstün olsun düşük olsun hiç farketmez herkes illaki psd sitelerini kullanmıştır yeni arkadaşlara öncülük etmek ve onları geliştirmek için kaliteli psd siteleri adlı bir yazı yazmıştım ve en büyük ilgiyi oradan gördüm diyebilirim bu yüzden 2. olarak derlediğim arşiv sitelerini burada sergiliycem fakat şöyle birşeylerde olmuyor değil psd sitesini veriyorsun yabancı ülkeden bir tasarımcı yapmış psdyi ücretsiz olarak vermiş bazı arkadaşlar niyetimizi kötüye kullanıp ücretli yada kendisi yapmış gibi bizlere sunuyorki buda onun ne kadar düşük bir seviyede olduğunu gösteriyor her neyse sitelerimizi tanıtalım.



İlk sitemiz UI PIXELS adındanda anlaşılacağı üzere UI ( user interface) yani kullanıcı ara yüzünün kısaltmasıdır. Bir türk yapımı olan UI PIXELS malesef site dili olarak ingilizce kullanılmış durumda bu bizi üzebilir fakat Kurucu olan Emrah Demirağ böyle bir tercihte bulunmuş.Elementleri psd olarak tespitime göre Sadece emrah demirağ yapıyormuş kendisine yardımcı olacak birilerini bulması ve 365psd.com gibi sitelerin sistemi gibi kullanıp daha iyi bişeyler katması gerekiyor bu kategoride oldukça çok site mevcut olduğu için kendisine başarılar diliyorum…


İkinci sitemiz ise DESİGN DECK adlı psd sitesidir. Kategori olarak birçok seçenek ile ortaya çıkan design deck en önem verdiği şey karakter tasarımı ( yani icon & twitter kuşları gibi) psdler paylaşmakta her ne kadar element olarakta menüler,şablonlar,butonlar paylaşsada ziyaretçilerine güzel psd’ler sunuyor.

Psdup
kaliteli222.png


Üçüncü sitemiz ise psdup.com. Psdup Şirzat Aytaç’ın çabalarıyla kurulmuş bir türk psd sitesidir.Her ne kadar ingilizce destekde sunsa bile %100 Türk yapımı bir site psdup’ta türkiyenin veya benim tanıdığım en iyi tasarımcı ve kodlayıcıların bulunduğu bir psd – html/css sitesidir.Diğer psd sitelerinden farkı her tasarımı alternatif olarak bize html/css sunmasıdır.Psdup.com’da psd gönderme seçeneği ile sizde bir tasarımınızı html/css olarak sunabilirsiniz. Ek bir seçenek olarak labs etiketiyle psdup laboratuvar’ı olarak gösteriliyor.ekip ve kurucu hakkında bilgi vermeyen sitenin şirzat beyin kişisel blogundan farkedebiliyoruz.


Son psd sitemiz ise Psdfreebies , ismindende anlaşılabileceği gibi ingilizce bir yapıya sahip en çok beğendiğim yönü kategorilerin kolaylığıdır.

Screenshot_5.png

Bildiğim kadarıyla jquery ile en çok sevdiğim kategorilendirmeyi yapmışlar buda çok iyi bir görünüm katıyor.Kategorilerden öte en çok paylaştığı tür web siteleridir kategorilendirmede theme olarak geçsede türkçe olarak arayüz paylaşıyor.Wordpress temalarındanda bir bölümü olup orada ücretli olarak satış yapmaktadır.

Diğer Psd Siteleri

http://freebiesbooth.com/
http://freepsd.com/
http://www.purtypixels.com/freebies/
http://wpscientist.com/psd-freebies/
http://designmoo.com/?s=freebies&submit=Search
http://pixelentity.com/

Kaynak: Kaliteli PSD Siteleri - 2

Kaliteli PSD Siteleri 1
 

by_karahan

1
İyinet Üyesi
Katılım
16 Mayıs 2010
Mesajlar
421
Reaction score
2
Konum
Root :)
Çakır isimli arkadaşın Psdup'da paylaştığı PSD portal tasarımının wordpress entegresini yaparak kullanmıştım bir kaç ay. Çok kaliteli işler çıkartıyorlar.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst