İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Kaliteli Retweet hizmeti - 10.000 kişiye ulaşın!

zekihin

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ocak 2008
Mesajlar
148
Reaction score
3
Merhaba arkadaşlar,

Yapacağım işi kısaca anlatayım. Elimdeki hepsinin 1000+ takipçisi olan 10 adet twitter hesabı ile ister sizin bir tweetinizi retweet yapacağım, isterseniz her birinde ayrı bir metin ile ayrı ayrı paylaşacağım.

Bildiğiniz üzere Google sosyal medyada linkinizin geçme sıklığını dikkate alıyor. Ancak olay bundan ibaret değil. Örneğin 100 tane twitter hesabı açıp linklerinizini bu hesaplarda retweet edebilrsiniz. Ancak yeni açılmış ve takipçisi olmayan bir hesaptan paylaşılan linkler hiçbir anlam ifade etmiyor. Aksine sizi filtreye bile sokabilir ki bu konuda bir tecrübem de oldu.

Peki ne vadediyorum?

1- 10 ayrı hesaptan linkiniz paylaşılacak
2- Toplam 10.000 kişiye ulaşacaksınız, ziyaretçi alacaksınız.
3- Retweet alan tweetler daha çok RT almaya eğilimlidir. Eğer gerçekten ilginç bir şey paylaşırsanız benimkiler hariç onlarca RT daha alabilir.
4- SEO açısından çok faydalı: Linkiniz sosyal medyada tanınıyor anlamına gelir. Takipçili ve tweet atılmış hesaplardan paylaşıldığı için de doğal görünür.


Sosyal medyada linklerinizin bilinirliğini arttırmak istiyorsanız bu hizmet tam aradığınız şey olabilir. Özellikle SEO açısından epeyce faydalı olduğunu gördüm.

---10 ayrı hesapla toplam 10.000 kişiye ReTweet sadece 15TL---


Notlar: Hesaplar kişi isimleri ile açılmış olup, normal bir şekilde tweet atılmaktadır. Hesapların takipçileri aktif kişilerdir. Daha doğal olması için iş 3 güne yayılmaktadır. Raporlar iş bitiminde anında teslim edilir.

Ödemeler: İşbank, Ziraat Bankası, Misli, Bilyoner, Paypal
 

zekihin

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ocak 2008
Mesajlar
148
Reaction score
3
İş alımları devam etmektedir. Pm ile hesapların adreslerini alabilir, referanslara bakabilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst