Merhaba arkadaşlar.
Kampanyamız ;
15 kişi ile sınırlı olup 2.500 Backlink paketinin fiyatı 15 $ yerine 10 $ dır.
Diğer paketlerimizde ( 5 ve 10 K ) indirim söz konusu değildir kampanya sadece 2.500 lük paketimiz için geçerlidir.
Kalan stok 11.
Kampanya Paket Fiyatları ;
2500 Profil Link = 10 $
----------------------------------------------------------------
Normal Paket Fiyatları ;
2500 Profil Link = 15 $ | 5000 Profil Link = 20 $ | 10000 Profil Link = 30 $
Linkler nereye nasıl ekleniyor ;
Linkleriniz elimizde bulunan forumlardan üyelik açılarak imza ve site kısmına ekleniyor.
Linklerin Kaldırılma Olasılığı Nedir ;
Linklerinizin kesinlikle kaldırılma gibi bir durumu söz konusu değildir.
Çalışmanın Faydası Nedir ;
Sitenizin google'da seçtiğiniz kelimelerde ve genel olarak üst sıralara çıkmasını sağlar ve pagerank açısından etkilidir.
Ayrıca daha hızlı index alırsınız , hitinizde artış olur ve backlinkler tamamen doğaldır.
Ödemenizi yaptığınız andan sonra linkleriniz eklenmeye başlanır 2 - 7 gün arası bir sürede eklenen sitelerde size ait olan profil adreslerini belirttiğiniz mail adresine gönderiyorum.
Ücreti iş öncesi alıyorum.
Ödemelerinizi Zirat bankası , Paypal Veya Misli.com Üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Bana ulaşabileceğiniz iletişim yolları ;
[email protected] veya pm yolu ile ulaşabilirsiniz.
Kampanyamız ;
15 kişi ile sınırlı olup 2.500 Backlink paketinin fiyatı 15 $ yerine 10 $ dır.
Diğer paketlerimizde ( 5 ve 10 K ) indirim söz konusu değildir kampanya sadece 2.500 lük paketimiz için geçerlidir.
Kalan stok 11.
Kampanya Paket Fiyatları ;
2500 Profil Link = 10 $
----------------------------------------------------------------
Normal Paket Fiyatları ;
2500 Profil Link = 15 $ | 5000 Profil Link = 20 $ | 10000 Profil Link = 30 $
Linkler nereye nasıl ekleniyor ;
Linkleriniz elimizde bulunan forumlardan üyelik açılarak imza ve site kısmına ekleniyor.
Linklerin Kaldırılma Olasılığı Nedir ;
Linklerinizin kesinlikle kaldırılma gibi bir durumu söz konusu değildir.
Çalışmanın Faydası Nedir ;
Sitenizin google'da seçtiğiniz kelimelerde ve genel olarak üst sıralara çıkmasını sağlar ve pagerank açısından etkilidir.
Ayrıca daha hızlı index alırsınız , hitinizde artış olur ve backlinkler tamamen doğaldır.
Ödemenizi yaptığınız andan sonra linkleriniz eklenmeye başlanır 2 - 7 gün arası bir sürede eklenen sitelerde size ait olan profil adreslerini belirttiğiniz mail adresine gönderiyorum.
Ücreti iş öncesi alıyorum.
Ödemelerinizi Zirat bankası , Paypal Veya Misli.com Üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Bana ulaşabileceğiniz iletişim yolları ;
[email protected] veya pm yolu ile ulaşabilirsiniz.