![]() |
![]() |
google yemiyo işte anlıyo birden fazla kuponla hesap açtığınıpembekedi' Alıntı:ben yahoodan almadım normal kuppon kullanıyorum. askıya da alınmıyo hiç bişey olmuyo kampanya aktif gözüküyo herşey çok normal ama ne gösterim var ne tık var deliricem.
pembekedi' Alıntı:birden fazla kuponla derken? aynı site için kullanılan kupondan mı bahsediyosun? yoksa herkesin belirli bi kupon kullanma limiti mi var? ikincisini diyosan öyle bişey olduğnu zannetmiyorum benden çok daha fazla kupon kullanmış ve hatta hala daha kullanmaya devam edenler var.
pembekedi' Alıntı:ben yahoodan almadım normal kuppon kullanıyorum. askıya da alınmıyo hiç bişey olmuyo kampanya aktif gözüküyo herşey çok normal ama ne gösterim var ne tık var deliricem.
google senide deşifre etsin o zaman görürsünculpable' Alıntı:yahoo linkinden acilanlarda sorun cikiyor
Yahoo linkinden acmak yerine (160YTL yapmaya gerek yok)
normal linkden hesap acin gunluk limiti 200-300ytl yapin zaten cogu zaman kullandiriyor hepsini hesabinizda para olmasada
bende 1 tane bile kupon patlamiyor ne pc acip kapatiyorum ne ip degistiriyorum
beddua etmeumurcan' Alıntı:google senide deşifre etsin o zaman görürsün![]()
bende ilk hafta sorunsuz kullandım günde 15-20 tan ama sonra çalıştırmak için bazı yollar aramaya başladım![]()