İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kampanya Askıya alınmış

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kampanya askıya alınmış durdurulmuş hatası veriyor Bu hata nedir? nasıl düzeltilir..

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
düzelmiyor genelde o hesabı kapat ben çok yol denedim olmuyor. kampanyayı seçip devam ete tıklayınca da olmuyor. tavsiyem yahoo linkini kullanmayın artık galiba o sorun çıkarıyor. ben direk kuponlarla sade hesab açıyorum 75 ytl de yeter.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yahoo linki dünden beri sorunlu. aynı durum bendede oldu. 5-6 tane kupon gitti.

en iyisi normal linkten girmek.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben yahoodan almadım normal kuppon kullanıyorum. askıya da alınmıyo hiç bişey olmuyo kampanya aktif gözüküyo herşey çok normal ama ne gösterim var ne tık var deliricem.

U

umurcan

Misafir
pembekedi' Alıntı:
ben yahoodan almadım normal kuppon kullanıyorum. askıya da alınmıyo hiç bişey olmuyo kampanya aktif gözüküyo herşey çok normal ama ne gösterim var ne tık var deliricem.
google yemiyo işte anlıyo birden fazla kuponla hesap açtığını :)

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
birden fazla kuponla derken? aynı site için kullanılan kupondan mı bahsediyosun? yoksa herkesin belirli bi kupon kullanma limiti mi var? ikincisini diyosan öyle bişey olduğnu zannetmiyorum benden çok daha fazla kupon kullanmış ve hatta hala daha kullanmaya devam edenler var.

S

sohbetorg

Misafir
pembekedi' Alıntı:
birden fazla kuponla derken? aynı site için kullanılan kupondan mı bahsediyosun? yoksa herkesin belirli bi kupon kullanma limiti mi var? ikincisini diyosan öyle bişey olduğnu zannetmiyorum benden çok daha fazla kupon kullanmış ve hatta hala daha kullanmaya devam edenler var.

Sanırım Dedigi Sudur Aynı PC yani Ayni ip adresinden ayrı ayrı hesap uzerinde adwors kuponunu kullamak gerekiyor. Ben Her adwors icin genelde Pc yi kapatir Acarim + normalde Coockileri silerek te denemek lazim cunki google anlıyor Ayni Pc den girip kupon kullandigini en mantiklisi Pc ye restart atip Tekrar Adwors kuponu kullanmak Benim pc de Deepfrezee var ben o sekilde yapıyorum bir sorunlan karsilasmiyorum..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
pembekedi' Alıntı:

evet yanı durum 14 kupon actım ilk gün hepsi full çalıştı 2. gün hepsi sıfır ne tık nede gösterim gitti kuponalr..

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahoo linkinden acilanlarda sorun cikiyor
Yahoo linkinden acmak yerine (160YTL yapmaya gerek yok)
normal linkden hesap acin gunluk limiti 200-300ytl yapin zaten cogu zaman kullandiriyor hepsini hesabinizda para olmasada
bende 1 tane bile kupon patlamiyor ne pc acip kapatiyorum ne ip degistiriyorum

U

umurcan

Misafir
culpable' Alıntı:
yahoo linkinden acilanlarda sorun cikiyor
Yahoo linkinden acmak yerine (160YTL yapmaya gerek yok)
normal linkden hesap acin gunluk limiti 200-300ytl yapin zaten cogu zaman kullandiriyor hepsini hesabinizda para olmasada
bende 1 tane bile kupon patlamiyor ne pc acip kapatiyorum ne ip degistiriyorum
google senide deşifre etsin o zaman görürsün :)
bende ilk hafta sorunsuz kullandım günde 15-20 tan ama sonra çalıştırmak için bazı yollar aramaya başladım :D

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yav yahoo linkide kullanmadım bu sefer yahoo linkini kullandığım sorusnuz çalıştı bu çalışmıyor

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
umurcan' Alıntı:
google senide deşifre etsin o zaman görürsün :)
bende ilk hafta sorunsuz kullandım günde 15-20 tan ama sonra çalıştırmak için bazı yollar aramaya başladım :D
beddua etme
ben bu kupon kullanarak 1 kazaniyorsam allah sana 100 versin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.