Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Web sitemiz güzelce bi düzene geçerse asil o zaman bizi kimse tutamaz, elimde toplaminda 3k-4k olan sayfalar var. Ayrica profilimde paylasirim, boyle seylere duyarli olan arkadaslarim var, paylastiririm.
Çok iyi giriş yaptık. Twitter hesabını da etkin olarak kullanmaya başlayalım. @benioldurmeanne paylaşımlarını da başlatalım hemen bence... Yarın da site açılır. Çok iyi düşündün PaulShark Hadi bakalım... 2-3 tane twit atıp yatmak niyetindeyim. Face'de davetleri yaptım. Yarın falan geri dönüşler gelmeye başlar. Bir de bana otomatik seçme kodu lazım. Elinde olan atabilir mi?
Tüm adresler ilk postta eklenirse iyi olur, ben de DNS ayarlarını yapınca sitemden yazıyı değiştirebilirim. İyinet camiası olarak böyle bir projeye imza atmak heyecan verici benim açımdan. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum kendi adıma.
Çok iyi yerlere getirebilir, hatta basında kendimize yer edinebiliriz. Türk internet kullanıcılarını bilgilendirmek adına bir webmaster topluluğu(iyinet) böyle bir proje başlattı. Neler düşünüyorsunuz efendim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.