S
SuperMp3.ORG
Misafir
yapılmayacak şey değil. 100 mbit lik band almıştıre. bu da aylık 30 tb eder. fiyatlar normal yani. 100 mb 24 saat kullanılsa kaç ederlki zatren
![]() |
![]() |
HolyBoY' Alıntı:Sevgili Gamend ben 2 sene oluyor demedim
23 Eylül 2004 Tarihinde Kurulmuş bir firmayız.
Angelo' Alıntı:12 kelimede 4 yanlis yapmissin onu diyor. 2000 GB'i ayda 10 dolara satanlari seytana kurban ediyoruz diye de ekliyor sonuna. Bir de oyle bomba gibi geliyoruz, delicesine eski firmayiz laflarinin artik bayatladigini, hosting isinde efendi gibi yapmadiktan sonra para olmadigini, artik bu foruma her gun 3 tane yeni insanin ben de satiyorum diye ilan vermemesi gerektigini, yeni tasarim yapiyorsan, siten guncelleniyorsa foruma bomba ilanlar vermenin ne anlama geldigini merak ettigini de ekliyor. Evet butun bunlari tek cumlede ozetlemis arkadas. Yoksa size "10 dakkkalik firma" demiyor.
Angelo' Alıntı:Cahil cahil konusma da karsinda kim oldugunu bilmeden once. 100 mbit sinirsiz hatti ayda kac dolardan aliyorsun, 350 dolardan mi aliyorsun da bana yok kaliteyi sen sunamiyorsan konusma diyorsun. FDC'nin 100 mbitlik sinirsiz hattindan almissin ama hicbir seyden haberin olmadigi icin kendi dc'nin ne oldugunu da bilmiyorsun. Sen o 100 mbit'i 24 saat kullanabilecegini mi saniyorsun. Cekecegin max 5-6 mbit oradan, bu 2 + 2 = 4. Bu kadar bilgisizsen kendini buralarda boyle rezil etme. Butun herkes gerizekaliydi da 100 mbit hatti 300 dolara almak varken salak gibi onca para dokuyor baska yerlere. Dogru duzgun yazmayi bilmiyorsun, reklam yapiyorsun. Evet benim kafama gore davranacaksin, once yazmayi ogreneceksin, sonra gidip megabit, unmetered, fdc, bandwidth gibi kelimeleri once sozlukten sonra internetten arastiracaksin. 1 megabit'in ortalama fiyatinin ne kadar oldugunu bulacaksin. Ondan sonra gelip buraya reklam yapacaksin. Calisacagin cok sey oldugu icin bana laf yetistirmeye daha fazla ugrasma, bir an once basla.
alca' Alıntı:aklınız varsa bu tür dolandırıcılara kanmayın
venom' Alıntı:firmayım dedin ya bende onun ispatını bekliyorum
HolyBoY' Alıntı:Angelo varya bok atmak için yer arıyon. Rhifat www.hostticaret.net in sahibi Maverciğin ortağıdır. bok atığın kişinin kim olduğunu bil.
İnşallah haksız yere insanlara attığın bokların içinde bok yoluna gidersin
yetti ulen bilseydim böyle bok atmaya hazır bokcular bukadar çok bu forumda açmazdım topici bokunuzu kendinize saklayın pls
tek işi bu değil gibi geldi bana... normaldirwinsock' Alıntı:ne kadar guzel bir hitap sekli bir hostingci icin .