İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kampanya Böyle Olur. Bu Kalite Bu Fiyata başka yerde yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SuperMp3.ORG

Misafir
yapılmayacak şey değil. 100 mbit lik band almıştıre. bu da aylık 30 tb eder. fiyatlar normal yani. 100 mb 24 saat kullanılsa kaç ederlki zatren

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
HolyBoY' Alıntı:
Sevgili Gamend ben 2 sene oluyor demedim

23 Eylül 2004 Tarihinde Kurulmuş bir firmayız.

Ya varya şu forumda yazmaya başlayalı daha 1-2 ay oldu bıktım bile valla yaa...firmayız demişsin, ona gerek görmedik buna gerek görmedik demişsinde be güzel kardeşim, mail yerine bi telefon koy bakalım, cep koy ama 535 falan diil yani çocuk işi.Firmanın telini bi yaz, adres ver...Bide firmanın adını yaz...
Öyle kolay olmuyo evden para kazanmak

H

hostunnet

Misafir
reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı

Foruma kampanyalarımı yazdığımda en fazla 3 cevap veriliyor. Ama cok ucuz fiyata birçok özelligin satildigi konulara onlarca cevap geliyor. Aslinda cevap vermemek lazim. Bakin o zaman neler oluyor. Cevap verdikce her insan konuyu okuyor. Ve sonucta o sitenin reklamı yapılıyor.

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo' Alıntı:
12 kelimede 4 yanlis yapmissin onu diyor. 2000 GB'i ayda 10 dolara satanlari seytana kurban ediyoruz diye de ekliyor sonuna. Bir de oyle bomba gibi geliyoruz, delicesine eski firmayiz laflarinin artik bayatladigini, hosting isinde efendi gibi yapmadiktan sonra para olmadigini, artik bu foruma her gun 3 tane yeni insanin ben de satiyorum diye ilan vermemesi gerektigini, yeni tasarim yapiyorsan, siten guncelleniyorsa foruma bomba ilanlar vermenin ne anlama geldigini merak ettigini de ekliyor. Evet butun bunlari tek cumlede ozetlemis arkadas. Yoksa size "10 dakkkalik firma" demiyor.

yüksek bw yüksek fiyata satmakmı gerekiyor? yaw kardeşim serverımda sınırsız bw 100 mbit hat varsa ve bu kaynağı uygun fiyata insanlara satıyorsam size batıyormu? yoksa siz bu fiyatlara bu özeliği + kaliteyi insanlara satamıycağınız için insanları artık kazıklayamayacağınız için mi bunları söylüyorsunuz.
İnsanları az özelik fahiş fiyatla kazıklayıncamı iyi kaliteyi host firması olunuyor?

demişsin bu foruma ilan vermemesi demişsin Bu bölümün Adı Web Hosting İnternet Servis Sağlayıcıları bölümü. burda insanlar ilanda verir veya insanlar host firmaları hakkında fikir alışverişide yapar. iyinetadmin bunu böyle belirlemiş. senin kafana göremi hareket edecez. Bizden daha iyi fiyatlara aynı özeliği satabiliyorsan sat satamıyorsan boş yere bok atmayın pls.

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Sınırsız Bw Bağlantımız var bukadar bol bw vermemiz ondandır. Aslında kullanıcılara sınırsız bw de satabilirdik ama bu malum sebeblerdenb bok atan arkadaşlar ozaman felçleme geçirebilceği için sınırsız bw satmıyoruz.

Yani sınırsız bw hattım varsa istedigim kadar bw satarım. Bu Özeliğin bu Kalitenin bukadar hesaplı fiyatlara satılmasını kendi çıkarları doğrultusunda çekemeyen arkadaşlara birşey diyeceğim.
Siz kendi çıkarlarınız doğrultusunda karaladıkça aslında uzun vadede kendinizi karalamış oluyorsunuz.

Saygılarımla

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Cahil cahil konusma da karsinda kim oldugunu bilmeden once. 100 mbit sinirsiz hatti ayda kac dolardan aliyorsun, 350 dolardan mi aliyorsun da bana yok kaliteyi sen sunamiyorsan konusma diyorsun. FDC'nin 100 mbitlik sinirsiz hattindan almissin ama hicbir seyden haberin olmadigi icin kendi dc'nin ne oldugunu da bilmiyorsun. Sen o 100 mbit'i 24 saat kullanabilecegini mi saniyorsun. Cekecegin max 5-6 mbit oradan, bu 2 + 2 = 4. Bu kadar bilgisizsen kendini buralarda boyle rezil etme. Butun herkes gerizekaliydi da 100 mbit hatti 300 dolara almak varken salak gibi onca para dokuyor baska yerlere. Dogru duzgun yazmayi bilmiyorsun, reklam yapiyorsun. Evet benim kafama gore davranacaksin, once yazmayi ogreneceksin, sonra gidip megabit, unmetered, fdc, bandwidth gibi kelimeleri once sozlukten sonra internetten arastiracaksin. 1 megabit'in ortalama fiyatinin ne kadar oldugunu bulacaksin. Ondan sonra gelip buraya reklam yapacaksin. Calisacagin cok sey oldugu icin bana laf yetistirmeye daha fazla ugrasma, bir an once basla.

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo' Alıntı:
Cahil cahil konusma da karsinda kim oldugunu bilmeden once. 100 mbit sinirsiz hatti ayda kac dolardan aliyorsun, 350 dolardan mi aliyorsun da bana yok kaliteyi sen sunamiyorsan konusma diyorsun. FDC'nin 100 mbitlik sinirsiz hattindan almissin ama hicbir seyden haberin olmadigi icin kendi dc'nin ne oldugunu da bilmiyorsun. Sen o 100 mbit'i 24 saat kullanabilecegini mi saniyorsun. Cekecegin max 5-6 mbit oradan, bu 2 + 2 = 4. Bu kadar bilgisizsen kendini buralarda boyle rezil etme. Butun herkes gerizekaliydi da 100 mbit hatti 300 dolara almak varken salak gibi onca para dokuyor baska yerlere. Dogru duzgun yazmayi bilmiyorsun, reklam yapiyorsun. Evet benim kafama gore davranacaksin, once yazmayi ogreneceksin, sonra gidip megabit, unmetered, fdc, bandwidth gibi kelimeleri once sozlukten sonra internetten arastiracaksin. 1 megabit'in ortalama fiyatinin ne kadar oldugunu bulacaksin. Ondan sonra gelip buraya reklam yapacaksin. Calisacagin cok sey oldugu icin bana laf yetistirmeye daha fazla ugrasma, bir an once basla.

karşımda kim olduğum önemli değil. sen önce üsturuplu konuşmayı öğren. senin dediğin terimleri sen daha bilmiyorken biz biliyorduk! Lütfen kendini kasma senle polemiğe girmiycem ben burda ilanımı yazdım alan alır almayan almaz. varsa şikayetin gider iyinetadmin e yaparsın oda gereken neyse onu yapar.

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alca' Alıntı:
aklınız varsa bu tür dolandırıcılara kanmayın

alca bize iftira atıyorsan ispatlamakla tükümlüsün. Nezaman kimi dolandırdı gelecekhost.com ? eyer bunu ispatlamazsan bu iftiranın altına kalırsın

Gelecekhost.com bugüne kadar tek bir kişiyi dolandırmamış ve kazıklamamıştır.

ispatını bekliyoruz.

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
venom' Alıntı:
firmayım dedin ya bende onun ispatını bekliyorum

hoja sana niye batıyor anlamıyorum. sana vergi levhamı yoluycak deilim.
host alıp fatura isteyen kdv sini vermesi şartı ile faturasını keserim.

ben alca denen kişi bize dolandırıcı iftirası atttı onun ispatlamasını bekliyorum
ispatlayamazsa en büyük dolandırıcı odur. masum insanlara iftira atmak büyük ayıptır.

hosting satan arkdaşlar çekemiyorsanız iftira atmayın bari

R

rhifat

Misafir
ben holyboyu tanırım kardeşim gibi yakındır onun için holyboy dolandırıcılıkla alakası yoktur o sadece hosting satıyor ama buraya yazması yanlış çünkü hemen çamur atılıyor oysaki kardeşimiz iş yapmak istiyor satış yapmak istiyor. alan alır almayan almaz bu kadar basit

Eleştiride yapılacaksa düzgün yapılmalı bence direk olarak dolandırıcı demesi o arkadaşın seviyesini belirler kendisi galiba çok dolandırıldığı için böyle direk yazıyor ama kaale almamak gerekiyor ben sadece bunu söylüyorum holyboyu çok iyi tanırım dürüst ve namuslu birisidir.Allah yolunu açık etsin kardeş biz seni biliyoruz bu yeter

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo varya bok atmak için yer arıyon. Rhifat www.hostticaret.net in sahibi Maverciğin ortağıdır. bok atığın kişinin kim olduğunu bil.

İnşallah haksız yere insanlara attığın bokların içinde bok yoluna gidersin

yetti ulen bilseydim böyle bok atmaya hazır bokcular bukadar çok bu forumda açmazdım topici bokunuzu kendinize saklayın pls

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Aaa yapma ya valla hostticaretin sahibi mi, tuh abi bilemedik iste kiymetini.

Kime ne bok atmisim ben, teknik aciklama yaptim senin var oldugunu sandigin bazi seyler ile ilgili sen de onlara cevap veremedin polemige giremiyecegim dedin. Hala duzgun konusmayi da ogrenememissin, biraz daha calis olmuyor bir turlu. Bok mok diyecegine soylediklerimde bir hata payi varsa onu yazarsin, eger hata payi yoksa bana bir daha bok bokcu bok atma gibi 5 yasinda cocugun oyun parkinda yaptigi konusmalari buraya yazmazsin. Senin icin daha hayirli olur. Teknik aciklama yapinca vay efendim kiskandin bok attin mi oluyor, ne guzel kaliteli adammissin ya, kalite bu fiyata hakikaten baska yerde yok. Ucretsiz kalite seyrediyorum seninle konusurken tesekkur ederim.

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
HolyBoY' Alıntı:
Angelo varya bok atmak için yer arıyon. Rhifat www.hostticaret.net in sahibi Maverciğin ortağıdır. bok atığın kişinin kim olduğunu bil.

İnşallah haksız yere insanlara attığın bokların içinde bok yoluna gidersin

yetti ulen bilseydim böyle bok atmaya hazır bokcular bukadar çok bu forumda açmazdım topici bokunuzu kendinize saklayın pls

ne kadar guzel bir hitap sekli bir hostingci icin .

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
höh

o ne ya öyle helal olsun nerden yakaldınız bu mesajını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.