İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kampanya

C

Cyber Coder

Misafir
Yeni bir forum açtım fakat içinde pek fazla mesaj yok. Bu yüzden forumda 50 mesajı bulunan üyelere 2 mb @kirliforum.com uzantılı mail adresi veriyorum.

Forumda 50 Mesajı Olanlara 2 Mb (Sınırsız)
100 Mesajı Olanlara 3 Mb(10 Adet)
200 Mesajı Olanlara 4 Mb(8 Adet)
400 Mesajı Olanlara 5 Mb(3 Adet)
800 Mesajı Olanlara 6 Mb(1 Adet)

Mail Verilecektir.

iletiler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kirliforum.com

insanlar neden @kirliforum.com uzantılı bir mai adresi alsınlar ki, bu mail adresinin bir çekiciliği var mı ? üstelik kapasitesi de yok denece kadar az, bence daha çekici kılacak bişey ler düşün , mail olayı eskiden popülerdi. Şimdi işe yaramaz, Gmail GB larca mail hesabı verirken neden senin mail adresini alsın millet. ?

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Haklı ... Türkçe oldu üstelik GMAIL artık mynet ciler ENG bilmeyenler dahi GMAIL e geciolar ... Forumda tutulmak icin ***** adını yazmiim reklam olmasın adamlar FULL video DIVX atıolar foruma her hafta yada bikaçgunde bir kasıolar kendilerini . Cekici bişeyler sart ...

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Allahım başka promosyon düşünemedin mi gerçi sende haklısın en ucuzu bu olurdu sanırım :D adamlara mesaja para veriyor.Sen olan birşeyi paralıymış gibi gösteriyorsun.Bana gel ben sana kraliste.com uzantılı 10 mb mail vereyim ücretsiz.Sonra o maille gezdiğin her yerde reklamımı yap.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.